facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agence Présence

Agence Présence

Info

Agence Présence bestaat uit een jong, flexibel en dynamisch team dat gespecialiseerd is in event-assistance en promowerk. Bij ons kan u terecht voor hostesses, hosts en promoteams om al uw events net dat sprankeltje meer te geven.



"Vastgoedstyling en verhuur van tijdelijke inrichtingen met echte en kartonnen meubels.Vastgoedfotografie en virtuele rondleidingen.Présense helpt je je woning sneller te verkopen of verhuren aan de beste prijs."
Adres: Paneellaan 28, 9140 Temse
Telefoonnummer: 0473 /21.45.11
Stad: Temse
Route: Paneellaan 28
Postcode: 9140


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boomwerken Lars D'hondt Boomwerken Lars D'hondt 339 meter Bij mij kan je terecht voor alles wat met bomen te maken heeft. - Snoeien van bestaa...
Vnails Vnails 485 meter
Buurthuis Den Boodt Buurthuis Den Boodt 633 meter Een hele fijne en vlotte bediening
Lokaal dienstencentrum 't Achterpoortje Lokaal dienstencentrum 't Achterpoortje 634 meter We zijn een gezellige ontmoetingsplaats zijn die open staat voor alle mensen uit Tem...
Smart by Sindy Smart by Sindy 850 meter
Nagelstudio My_azur Nagelstudio My_azur 2 km nagelstyliste
KodouZ KodouZ 2 km Vriendelijke bediening en gerechten allemaal zéér netjes afgewerkt. Prijs/kwaliteit e...
HOFsite HOFsite 2 km Het was ontzettend leuk om onze internationale gasten bij HOFsite te mogen ontvangen....
MJM klus & karwei MJM klus & karwei 2 km Klussen en karweien: herstellingen, tegels, parket, kleine renovaties, ...
Anneke Snoep Anneke Snoep 2 km Fijne mensen. Hebben nu ook snoeptaarten. Je bent er als klant echt koning. Heel behu...
Berten x Woodie Berten x Woodie 4 km Tailormade interior & builds
Mauvi Services Mauvi Services 4 km Freelance lasser voor zowel particulieren als bedrijven. Voor alle soorten laswerk ka...
Recensies
Valerie zorgt altijd voor een geslaagd resultaat. Met haar positieve drive slaagt ze er in om zelfs het moeilijkste pand heel gezellig te maken. De panden die zij na renovatie inricht mochten altijd zeer snel een koper vinden. Een aanrader!
Valerie heeft voor Plazacity meerdere appartementen ingericht, dankzij de stijlvolle inrichtingen waren deze appartementen zeer snel verkocht.
Uitzonderlijk stond één van onze panden langer te koop dan gewenst. Het betrof een leegstaand pand. Na inrichting en aankleding door Présense vastgoedstyling werd het pand binnen twee weken verkocht!
Voor professionele foto's ben je bij Valérie aan het juiste adres.
Zeer professionele aanpak. Mooie fotografie. Een aanrader.
Top-inrichting! Dank voor de moeite
Een toppertje!
Valérie is een toegewijde en professionele styliste. Ze is gericht op het luisteren naar de behoeften van de klant. Haar expertise en passie stuwt diezelfde klantverwachting echter naar een hoger niveau, wat resulteert in een styling met 'die extra mijl' in zowel kwaliteit als beleving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid