facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HillenPlus

HillenPlus

Geschiedenis

Interieurontwerp
De interieurarchitect luistert en vertaalt de speci eke wensen en verlangens van de bouwheer in een uniek en persoonlijk ontwerp dat lee aarheid, creativiteit en de laatste nieuwste trends, materialen en technieken verbindt. Het ontwerp wordt uitgedrukt in plannen, 3D-visualisaties en later in de realisering van de werken.

Bouwcoördinatie
Externe werfopvolging voor particulieren, architecten en projectontwikkelaars. Door de jarenlange ervaring zorgen wij, in samenwerking met het bouwteam, voor een vlot verloop van de werken.

Totaalprojecten
Hillen+ zorgt voor het wegvallen van alle bouw-stress. We nemen het totaal pakket van u over; van de eerste voorontwerp plannen, het opmaken van lastenboeken, tot het aanbesteden, het opvolgen van de ruwbouwwerken en de afwerking. Op de werf zorgt Hillen+ in nauwe samenwerking met de nodige professionals voor coördinatie van A tot Z, van plan tot oplevering.

Adres: Larikslaan, 2950 Kapellen
Telefoonnummer: 03 664 85 48
Stad: Kapellen
Route: Larikslaan
Postcode: 2950


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Differend Differend 5 km Differend is een ontwerpbureau dat gekend staat voor zijn moderne en hedendaagse inte...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid