facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Differend

Differend

Info

Differend is een ontwerpbureau dat gekend staat voor zijn moderne en hedendaagse interieurarchitectuur gecombineerd met warme en natuurlijke elementen, of ook wel gezellig modern genoemd. Hierbij wordt er ontworpen naar de wensen en smaken van de klant.

Geschiedenis

Differend is een jong en dynamisch interieurbureau dat zijn oorsprong en kennis heeft gehaald uit zijn moederbedrijf Bouwwerken Vergimmo NV.

Doordat de drijvende krachten Pieter Deleersnyder (interieurarchitect) en Geert Vergauwen (burgerlijk bouwkundig ingenieur) steeds meer vraag kregen naar het interieuradvies en het realiseren van totaalprojecten naast hun activiteiten als projectontwikkelaar bij Bouwwerken Vergimmo NV, is Differend hieruit ontstaan.

Differend heeft als kenmerkende stijl een combinatie tussen moderne en hedendaagse interieurarchitectuur gecombineerd met warme en natuurlijke elementen, ook wel gezellig modern genoemd.
Uiteraard wordt er steeds naar de klant geluisterd en welke stijl deze uit wil gaan. Op basis hiervan wordt een ontwerp op maat gemaakt.

Differend staat ook gekend voor de hoogwaardige, perfect gedetailleerde afwerking en opvolging hiervan. Alsook de correcte na-service niet te vergeten.

Indien u meer info wenst of een vrijblijvende afspraak wilt maken, aarzel niet ons te contacteren.

Tot binnenkort!

Pieter & Geert
Differend



"Differend is een “net iets anders” bureau dat zich naast een tijdloze interieurarchitectuur, ook toelegt op de nauwgezette opvolging en coördinatie bij de uitvoering van al onze projecten. Dit doen we zowel voor nieuwbouw als renovatie.Differend staat gekend voor zijn interieurarchitectuur met warme en natuurlijke elementen, ontworpen door interieurarchitect Pieter Deleersnyder, en technisch uitgewerkt door bouwkundig ingenieur Geert Vergauwen, steeds naar de wensen en smaken van de klant.Differend staat garant voor een hoogwaardige en gedetailleerde afwerking met een nauwkeurige opvolging. Alsook de correcte na-service niet te vergeten.Bij Differend staat de klant centraal waarbij alles wordt gedaan voor een grote klantentevredenheid."
Adres: Antwerpsesteenweg 174 bus 1, 2950 Kapellen
Telefoonnummer: 03 354 45 13
Stad: Kapellen
Route: Antwerpsesteenweg 174 bus 1
Postcode: 2950


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schilderwerken Bertelle Schilderwerken Bertelle 833 meter De afgesproken kosten, duur van de werken alsook de afwerking zijn voor ons voor 100%...
Oltz Design Oltz Design 887 meter
BTFUL Fashion BTFUL Fashion 1 km Wij staan voor U steeds met een vriendelijk woord en een lach klaar. De zaakvoerder k...
BTFUL Interior & Fashion BTFUL Interior & Fashion 1 km Super leuke kleren en altijd even vriendelijk met een heel persoonlijke aanpak.
Colora Kapellen Colora Kapellen 1 km Zeer vriendelijk en behulpzaam team. Wij gaan er al jaren en komen steeds buiten met ...
Maison Didi Maison Didi 1 km Vertaald door Google Eerlijk gezegd niets aan te merken op een mooie winkel die gastv...
Anno 13 by Hilde Totté and Eva Wellens Anno 13 by Hilde Totté and Eva Wellens 2 km Vintage interior, clothing, art 50', 60', 70's etc.
Huysafwerking Huysafwerking 3 km Uw specialist in schrijnwerk, inrichting, parket, branddeuren ...
MW Vision MW Vision 5 km MW Vision | We make you stand out Wij voorzien aankleding van uw winkel, kantoor of ...
HillenPlus HillenPlus 5 km Interieurontwerp De interieurarchitect luistert en vertaalt de speci eke wensen en ve...
Joie de Vivre Joie de Vivre 6 km De meest getalenteerde , sympathieke verkoopervaring kom je in deze tijd maar weini...
C&E Store C&E Store 60 km Kindermode. Vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid