facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hertog Makelaars

Hertog Makelaars
"Hertog Makelaars is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van knap residentieel vastgoed in de noordrand en Brussel"
Adres: Brusselsesteenweg 7, 1850 Grimbergen
Telefoonnummer: 02/303.45.45
Stad: Grimbergen
Route: Brusselsesteenweg 7
Postcode: 1850


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 12:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: ColorCasa, Immo Grimbergen te koop, ERA Grimbergen te koop, ColorCasa Grimbergen, Immoweb, Te koop Humbeek, Immokantoren Londerzeel, Nieuwbouwprojecten Grimbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CENTURY 21 Benelux CENTURY 21 Benelux 358 meter Absolute afrader. Totaal gebrek aan communicatie, tenzij je zelf contact met hen opne...
ERA IMMO TOYE ERA IMMO TOYE 665 meter Supervriendelijke klantenservice en alles netjes en stipt afgehandeld.
Recensies
Wij zijn blij met de goede samenwerking die er geweest was bij de verkoop van ons ouders huis
De samenwerking met Hertog Makelaars was een zeer positieve ervaring. De administratieve alsook de commerciële taken verliepen voortreffelijk. Huis binnen de week verkocht. Met dank aan gans de ploeg.
Een makelaar die echt alles uit de kast haalt voor zijn klanten! Ik heb tijdens heel het verkoopproces altijd op Wouter's voortreffelijk advies en onvermoeibare inzet kunnen rekenen! Hartelijk bedankt aan heel het team voor jullie inzet en beschikbaarheid !
We hebben een heel goede ervaring gehad met Hertog makelaars, een zeer professionele aanpak, een goede begeleiding en vriendelijk. Ons ouderlijk huis was op een week verkocht aan een goede prijs. Bedankt voor deze fijne samenwerking.
Ik heb met verschillende makelaars contact gehad. Maar jammer genoeg heb ik met jullie een slechte ervaring! Ik kreeg een afspraak maar die werd last minute verplaatst wegens ziekte, begrijpelijk. Ik kreeg nadien een nieuwe afspraak en ik nam congé op de voorgestelde datum. Ik kreeg een aantal uren voor vertrektijd te horen dat de woning verkocht werd. Dit is niet serieus en gebrek aan respect! Ik raad dan ook ten zeerste deze makelaar af.
Of je nu verkoper of koper bent. Hertog makelaars behandeld beide partijen zeer persoonlijk en professioneel. Mijn vriendin en ik kochten ons eerste huis via hun. Alle documenten zijn perfect in orde. Ze beantwoorden met plezier al u vragen ,bezorgdheden en zijn makkelijk bereikbaar. Indien je als verkoper opzoek bent kan ik Hertogs makelaars van harte aanraden. Indien je als koper met Hertog makelaars in contact komt dan verzeker ik u dat u zal kennismaken met heel aangename en zeer vriendelijke mensen. Bedankt voor alles Hertog makelaars.
was hele toffe en snelle ervaring om met de Hertog Makelaars samen te werken zeker en vast met Mani. huis was binnen de week verkocht aan een super vriendelijk jong koppel uit onze gemeenten wat ook heel leuk was
duidelijk advies, zeer professioneel, volgen kort op, denken mee, heel fijne samenwerking & snel vlotte afhandeling van de verkoop. Dank aan het hele team!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid