facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ERA IMMO TOYE

ERA IMMO TOYE

Info

Vastgoed-bemiddelaar ERA Immo Toye uit Grimbergen

Geschiedenis

Vakkennis met stevige roots.
Expertise verwerf je niet zomaar. Het is iets wat je zorgvuldig opbouwt, jaar na jaar. En in het geval van ERA Immo Toye, ook van vader op zoon. De geschiedenis van ERA Immo Toye gaat terug tot 1967, wanneer Guido Toye als landmeter binnentreedt in de wereld van het vastgoed. Zoon Gert krijgt dus de vakkennis met de paplepel ingegeven en in 1990 bundelen de twee hun krachten. ERA Immo Toye in Grimbergen is vanaf dan een feit.
Vijf jaar later is ons kantoor één van de pioniers in België die zich aansluiten bij de dan net opgerichte Belgische tak van het internationale vastgoednetwerk ERA. Zaakvoerders Gert Toye en Erna De Groef vormen samen met de medewerkers een gedreven team dat zich dag na dag inzet om de ERA-belofte 'First in Service' voor u waar te maken.
De verschillende onderscheidingen die we sinds het begin van onze ERA-periode in de wacht sleepten, vormen niet alleen het bewijs dat die professionele inzet gewaardeerd wordt, maar ze wakkeren ook telkens weer onze motivatie aan om het even goed, zo niet nog beter te doen. Zo kreeg ERA Immo Toye binnen het netwerk al zes keer de erkenning 'Beste Kantoor Allround' en twee keer die van 'Beste Verkoper'. Dankzij uw vertrouwen hoopt ERA Immo Toye nog lang een sterke speler op de vastgoedmarkt te blijven.



"ERA TOYE is uw lokale vastgoedmakelaar binnen het ERA netwerk. Wenst u uw woning te verkopen, heeft u vragen over immobiliën, bent u op zoek naar een waardebepaling of schatting? ERA TOYE is uw vastgoedmakelaar voor de gemeentes Grimbergen, Beigem, Humbeek, Strombeek-Bever, Vilvoorde, Koningslo, Meise, Kappelle-op-den-Bos & Nieuwenrode.ERA TOYE est votre agent immobilier local dans le réseau ERA. Souhaitez-vous vendre ou estimer le valeur de votre bien, maison, apartement? Avez-vous des questions concernant immobilier ou la taxation de votre bien? ERA TOYE, votre agence immobilière pour les communes Grimbergen, Beigem, Humbeek, Stombeek-Bever, Vilvoorde, Koningslo, Meise, Kappelle-op-den-Bos & Nieuwenrode."
Adres: Prinsenstraat 24, 1850 Grimbergen
Telefoonnummer: +3222709075
Stad: Grimbergen
Route: Prinsenstraat 24
Postcode: 1850


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: ERA Toye te koop Grimbergen, ERA Grimbergen te huur, ERA Toye Humbeek, ERA Selavi, ERA Londerzeel, ERA Roel en PARTNERS, ERA te koop Meise, ERA Van Eyken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CENTURY 21 Benelux CENTURY 21 Benelux 468 meter Absolute afrader. Totaal gebrek aan communicatie, tenzij je zelf contact met hen opne...
Hertog Makelaars Hertog Makelaars 665 meter Wij zijn blij met de goede samenwerking die er geweest was bij de verkoop van ons oud...
Recensies
Supervriendelijke klantenservice en alles netjes en stipt afgehandeld.
Top onthaal! Heel vriendelijke ontvangst!
Top kantoor, een aanrader!
Immo Toye heeft een zeer gastvrij en capabel team die bijstaan met eerlijke raad en daad en dit zonder enige vorm van dwang of verplichting te creëren. Altijd een goed ontvangst en aangename sfeer.
Ik heb mijn huis door hen laten schatten, en wilde het ook via hen verkopen maar een buur bleek direct geïnteresseerd te zijn, dus moest ik geen beroep meer doen op een makelaar. Immo Toye gaf een zeer professionele indruk, geeft veel advies en handelt snel. Kan ik echt aanraden als je een huis te koop hebt in Groot-Grimbergen.
Top in hun vak!
Momenteel nog niets gekocht maar zeker een aanrader. Ze zijn zeer vriendelijk en professioneel!!
Wat een verademing, zeer professioneel en geven de klanten de nodige tijd om alles deftig uit te leggen. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid