facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HannaGo by ID-Soft

HannaGo by ID-Soft

Info

L’application web qui vous accompagne dans la création de votre plan financier.
De webtoepassing die je begeleidt bij het opmaken van een financieel plan.

Geschiedenis

ID-Soft is een onafhankelijke onderneming, ontstaan in 1989, met de bedoeling de ontwikkeling van kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen.

HannaH - Financiële planningen en dynamische opvolgingen
HannaHLisa - Financiële analyse op maat van het bedrijf

Bij ons staat de klant steeds centraal !

--------------------------------------------------------------------------

ID-Soft est une PME créée en 1989 dont l'objectif est de mettre à votre disposition des logiciels d’analyse, de gestion et de simulation financière.

HannaH - création de plans financiers et suivi de budget
HannaHLisa - analyse financières sur mesure

Sa taille humaine lui permet de rester attentive aux attentes de ses clients et de tenir compte de leurs demandes pour faire évoluer ses logiciels.



"NL : HannaGo is een webapplicatie voor het opmaken van financiële plannen. Deze toepassing werd ontwikkeld door een Luikse KMO die al 30 jaar actief is in financiële oplossingen.FR : HannaGo est une application web pour créer des plans financiers. Cette application a été développée par une PME liégeoise active depuis 30 ans dans les solutions financières."
Adres:
Stad: Liège


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: HannaH financieel plan, Logiciel plan financier Belgique, Hanna Solutions, Hannah Web, HannaH plan financier, Logiciel Hanna, Logiciel plan financier gratuit Belgique, Logiciel analyse financière gratuit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Afelio Afelio 467 meter Vertaald door Google Zeer warm welkom, ontspannen sfeer: zeer jong en dynamisch team....
Creacore Creacore 1 km Développement de logiciels et applications en ligne pour la transformation numérique ...
Testit2 Testit2 2 km Vertaald door Google Leuk, snel, bekwaam. Origineel Sympas, rapides, compétents.
ADND - All Digital In Dental ADND - All Digital In Dental 2 km Vertaald door Google Perfecte service en totale beschikbaarheid Zeer competitief mate...
Recensies
Eenvoudig te gebruiken en duidelijk resultaat Prima product
Voer een Google-zoekopdracht uit terwijl u ervan droomt een paar uur te besparen dankzij dit soort briljante oplossingen en ontdek Hannago. Het systeem lanceren en toepassen tot het punt dat ik nieuwsgierig werd naar de identiteit van de makers. Ontdek dat ze bovendien uit Luik komen en in een totaal altruïstisch vertrekproces zitten.. Ik zal je oplossing zeker aanbevelen. Ps: ik zou bereid zijn te betalen om het te gebruiken. Beste wensen !
Deze applicatie is heel gemakkelijk te gebruiken, zelfs zonder boekhoudkundige kennis dankzij tutorials, geeft consistente en gemakkelijk leesbare resultaten. Bovendien is de ondersteuning zeer responsief en biedt oplossingen in geval van problemen. Ik raad aan !
Geweldig hulpmiddel voor het maken van een financieel plan voor het starten van een bedrijf. Handig om stappen te zetten bij banken en registeraccountants. Zeer compleet voor een gratis tool!
Startende couveuses zouden hun veulens dit soort magische hulpmiddelen echt moeten aanbieden. Zo bevredigend om te zien dat de cijfers direct op volgorde worden gezet om duidelijke en heldere tabellen te geven die je gewoon hoeft te raadplegen om te zien wat er goed gaat of wat er mis is! ONGELOOFLIJK. Geen accountant meer nodig die u voor deze dienst tussen de 300 en 500 € aanrekent. Bovendien vond ik HannaG, toevallig op Google
Eenvoudig, intuïtief om aan de slag te gaan. Aan de andere kant is het bij mijn weten niet mogelijk om de winst, de cashflow, uit te splitsen om maandelijks de btw te betalen. Dus een beetje stijf.
Ik gebruikte HannaGo om mijn financiële plan te maken. Gemakkelijk te gebruiken en zeer intuïtieve tool. Nogmaals bedankt!
Erg nuttig. Hiermee kunt u eenvoudig, snel en op een bijna leuke manier een financieel plan maken.
Super effectieve tool voor het maken van financiële prognoses EN goedkoop! ik raad aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid