facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GymFlex

GymFlex

Info

Toonaangevende gymnastiekclub in Mechelen met verschillende disciplines: recreatief turnen, competitieturnen, dans & cheerleading.

Geschiedenis

Gymflex vzw is een recent opgerichte turn- en ropeskippingclub gelegen in Mechelen, en werd opgericht in 2009 door fusie van de turnclubs MK Gym vzw en Gymclub De Toekomst vzw. GymFlex presenteert zich met een uitgebreid aanbod aan recreatie- en wedstrijdgymnastiek en staat garant voor een hoge kwaliteit in al haar aangeboden disciplines. Naast de turnsport heeft ze ook nog G-
gym, dans en cheerleading in haar rangen. Haar doel luidt
evenaren gymnastiek-, dans- en ropeskipgevoel te beleven>.
Gymflex organiseert jaarlijks een tweetal wedstrijden in de verschillende disciplines, zodat de wedstrijdgymnasten van onze club zich aan het eigen publiek kunnen tonen. Welke disciplines dat zijn, verandert van jaar tot jaar. Verder heeft de club jaarlijks twee vaste organisaties, als eerste is er het turnfeest, ook wel Gymania genoemd, waar alle groepen het beste van zichzelf geven in een grote show. Ten tweede is er de Maneblusserscup, een demowedstrijd. Dat laatste is een wedstrijd voor een grote groep gymnasten, die samen een mix van dans en acrobatie brengen.



"Gymnastiek, en Cheerleading van kleuters tot en met topgymnastiek in 4 verschillende locaties in Mechelen, 1 in Sint-Katelijne-Waver GLOC en 1 in Onze-Lieve-Vrouw-Waver sporthal Bruultjeshoek.Dansgroep enkel voor volwassenen"
Adres: Lemmensstraaat 42, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: +32 474 72 19 52
Stad: Mechelen
Route: Lemmensstraaat 42
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: Bewegingsschool Mechelen, GymFlex trainers, Cheerleading Mechelen
Recensies
De dochter is altijd super enthousiast om te gaan turnen.
Vertaald door Google Het gebouw heeft zeker betere tijden gekend, maar heeft nog steeds een acceptabele trainingsruimte. Vriendelijke teamgenoten en personeel. Origineel The building has certainly seen better times, but still has an acceptable training room. Friendly teammates and staff.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar GymFlex met het openbaar vervoer


Mechelen Adegempoort 100 meter
Mechelen Adegempoort 150 meter
286
287
4
6
PM
Mechelen Adegempoort tijdelijke halte 180 meter
Mechelen Adegempoort 190 meter
286
287
4
6
PM
Mechelen Korte Pennincstraat 200 meter
286
287
4
6
PM

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid