facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gybels Vleesatelier

Info

Al 25 jaar staan wij garant voor authentieke kwaliteit. Altijd vernieuwend en steeds verrassend. Met respect voor mens en dier, combineren wij ambacht. U kan bij ons terecht voor verse vleeswaren, wet- en dry-aged vlees, beleg, kazen en traiteur.



"Wij zijn een slagerij in het hartje van Mechelen. Met veel plezier helpen wij jou bij het uitkiezen van de beste producten. Neem zeker een kijkje op onze website voor meer informatie."
Adres: Korenmarkt 23, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015206323
Stad: Mechelen
Route: Korenmarkt 23
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: Slagerij, Koud buffet bestellen Mechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Dockx Slagerij Dockx 162 meter Een héél goede slager. Het vlees is er lekker & van goede kwaliteit. Het personee...
Keurslager Bart Vingerhoets Keurslager Bart Vingerhoets 1 km Echt de beste beenhouwer! Probeer zeker hun hun gehaktballen, ze zijn echt super lekk...
De Vleeshoeve De Vleeshoeve 2 km De Vleeshoeve maakt artisanaal bereide vleesgerechten voor uw barbeque, familiefeest,...
Het Penske Het Penske 2 km Met veel trots, ambacht en passie voor kwaliteitsvlees!
Slagerij Al-Amin Slagerij Al-Amin 2 km Slagerij Al Amin laat U niet in de steak.
Lierse Poort Lierse Poort 2 km Zeer verzorgde slagerij met een uitgebreid aanbod van vlees fijnkot en traiteur asso...
Slagerij Cremie Slagerij Cremie 4 km Goede kwaliteit en aangename bediening.
Recensies
Ik was al fan van hun kramen op de markt maar nu ik hun winkeltje in het centrum van Mechelen heb leren kennen ben ik helemaal verkocht. Top vlees en super vriendelijke bediening met kennis van zaken. Eigenaar mag verder trots zijn op zoon en dochter die schitterend werk leveren in zijn zaak! De vol-au-vent is een aanrader.
Filet varkenskotelet duroc.., echt het malste dat we al hebben gegeten. Verdient 5 sterren. Prepare ook dik ok net zoals de St Eloy ham. We komen graag eens terug om de rest te ontdekken. Vriendelijke en attente bediening ook!
Lekker vers vlees en altijd wel een gerechtje dat je moet ontdekken. Man met passie voor z'n vak. Vooral de vol au vent is de lekkerste die ik in Mechelen al gegeten heb.
Lekkere producten, schappelijke prijzen, vriendelijke service. Een traktatie voor jezelf om hier af en toe eens iets lekkers te halen.
Superlekkere worsten: peper, venkel en Pata negra! Doe zo verder met kwaliteit!
Heerlijke artisanale vleeswaren en super bediening!
top slager, vriendelijke bediening, heerlijke vlees en top worsten ook
Verzorgde winkel, vriendelijke bediening
Een Boucher in oude stijl met kwaliteitsproducten. In het centrum van Mechelen. Als u denkt dat deze recensie nuttig is, 'vind ik het leuk'.
Vlees van goede kwaliteit, en dus niet goedkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid