facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gulde Schoen

Gulde Schoen

Info

Luxury suite boutique hotel

Adres: Melkmarkt 37-39, 2000 Antwerpen
Stad: Antwerp
Route: Melkmarkt 37-39
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: Hotel Rubens Antwerpen, De Witte Lelie Antwerpen, Botanic Sanctuary Antwerp, Hotel FRANQ, August Antwerpen, The Gilded Antwerpen, Gulde Schoen brunch, High tea gulden Schoen
Recensies
Super mooi en prachtig hotel en zeer vriendelijke mensen en lekker ontbijt, Zeer zeker een aanraderKamers: 5/5
Een top hgh tea. Uitstekende bediening door zeer vriendelijke en attente Bilal. Uitstekende keuken! Dank aan het team voor mijn verjaardag in dit prachtig kader te kunnen vieren. We komen terug!Service: 5/5
We kwamen hier terecht omdat onze gebruikelijke bar gesloten was. Helaas vonden we de zaak wat te klein voor zijn eigen goed je moest oppassen bij het rechtstaan, had weinig plaats aan tafel en er staan overal spullen om per ongeluk om te stoten verder deelt het zijn inkom met de receptie van het hotel waardoor je bij het binnengaan het idee krijgt dat je in het verkeerde gebouw zit. Tenslotte waren de prijzen van de cocktails aan de hoge kant maar waren we niet helemaal zeker of ze ook daadwerkelijk deze prijs waard waren. Wij kiezen voorlopig toch maar terug voor ons gebruikelijk adres achter de hoek.
Prachtige zaak, maar het eten was van geen kwaliteit... Ik heb zelfs mijn truffelpasta niet opgegeten, ondanks een laag verse truffel, was de saus een onaangename zware brei. Op de kaart staat "burrata mozzarella" maar dat was het zeker niet. Zonde want de zaak heeft veel potentieel. Kwaliteitsvol eten zou het top maken. Tussen de "share gerechtjes" zitten wel een paar degelijke tussen. Hopelijk verbetert dit want nogmaals, de zaak op zich is erg klassevol ingericht.
De bar is supergezellig en de cocktails zijn heerlijk! We waren hier gisteren om de verjaardag van mijn man te vieren. Ook het eten was top! Hele vriendelijke bediening en ontvangst. Aanrader!
Het hotel ziet er prachtig uit maar de service is alles behalve. Ik wou hier een weekend boeken voor zakelijke doeleinden. Na enkele malen dezelfde vraag te stellen via mail of telefonisch contact, kreeg ik telkens geen, een onverschillig of ongeïnteresseerd antwoord. Ze hebben blijkbaar geen zin om gasten aan te nemen. Reden genoeg om hier nooit nog een kamer te boeken. Jammer!
Heel mooi gebouw, trendy bediening, voorgerecht sharring was heel goed , hoofdgerecht , vlees en toebehoren waren goed buiten de bloemkool, verbrande smaak De vis in pappillot was smaakloos.... Nagerecht vonden wij eerder aan de mindere kant.... Wijn was perfect
De gulde Schoen is een prachtige goed gelegen suitehotel in het hartje van Antwerpen. De bar en het restaurant bieden een geweldige kaart en service aan. Ik kom hier graag een rustige avond beleven.
Een zeer warm ontvangst in een prachtig gebouw. Zeer vriendelijk personeel. Jammer dat ze die bepaalde nacht volboekt waren , anders hadden we er met veel plezier overnacht!
Chique etablissement, fijne ervaring. Alles tip top, mag ook wel voor die prijs, maar dat weet je op voorhand,dus dat is uw eigen keuze.desalniettemin,kom ik hier graag terug voor de aangename sfeer.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gulde Schoen.

Antwerp hotel

openingstijden, locatie, vervoer. Melkmarkt 37-39 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gulde Schoen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gulde Schoen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gulde Schoen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid