facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grusoniashuisvanverandering

Info

Gezondheidshuis voor :
- Verpleging
- Voeding
- Opvoeding
- Relaxatie
Waaronder Shantala Babymassage & Voetreflexologie.



"Welkom bij Praktijk Grusonia, een gezondheidshuis waar men terecht kan voor meerdere soorten zorg.Wij werken multidisciplinair samen met andere zorgverleners uit de regio.Patiënten zijn vrij in keuze zorgverlener.Welkom!"
Adres: Moeskroenstraat 470, 8930 Menen
Stad: Menen
Route: Moeskroenstraat 470
Postcode: 8930


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 11:30
Dinsdag: 09:00 - 11:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Be fit Be fit 3 km Diëtiste met passie voor het vak, er worden ook maandelijks kook sessies gepland om h...
Fit-Eat Fit-Eat 4 km
Recensies
Een heel positieve ervaring met Marieke. Ze luistert en gaat actief mee op zoek naar oplossingen die werkbaar zijn voor de patiënt. Ze heeft een zeer uitgebreide kennis ivm de impact van voeding op gezondheid en zoekt ook bijkomende informatie op. Ze doet heel veel moeite en toont een grote betrokkenheid. Ze komt heel oprecht over en toont betrokkenheid. Een aanrader!
Na lang wikken en wegen, toch hulp gezocht bij Marieke. Dit moesten we al veel eerder gedaan hebben. Ze neemt haar tijd om te luisteren naar je verhaal en speelt kort op de bal. Geen lange wachtlijsten.
De gesprekken met Marieke zijn heel waardevol. Ze heeft veel vakkennis en toetst dikwijls af bij de huisarts. Samen een traject prediabetes bewandeld met vallen en opstaan, Marieke blijft een grote steun! Heel tevreden.
Heel goed verzorgt .en vriendelijk .en licht goed alles uut.ik ben daar verzorgt voor een ingroeiende nagel .de verzorging was tiptop in orden .een ook perikure. Was heel goed .bedankt voor de goed zorg.
Eindelijk stappen zonder pijn en dat na 1 keer te gaan , metteen de volgende afspraak geboekt. Helpt mee zoeken naar oorzaken van voetproblemen.
Mijn nagels altijd goed behandeld tegen kalknagels. Een aanrader!
Na al heel lang klachten te hebben ben ik bij Marieke op consultatie gegaan. Heel vriendelijk ontvangst. Er wordt tijd genomen om naar de klachten te luisteren. Op een professionele manier wordt samen naar een mogelijke behandeling gezocht en krijg je tal van tips!
Ik was heel blij toen ik bij Marieke terecht kon op het moment dat ik geen raad wist met mezelf en geen hulp kreeg van de dokters. Zij heeft mij geholpen om mijn gezondheid terug te krijgen. Nu voel ik mij weer helemaal opgeknapt en heb weer nieuwe energie. Bedankt Marieke voor de goede adviezen. Depuydt Odette
Wij kennen Marieke al heel lang. Zij is de aangewezen persoon om deze praktijk te runnen. Zij neemt haar tijd om te luisteren, ze geeft je goeie raad. Is onderlegd in alles wat ze doet. Wij kunnen praktijk Grusonia alleen maar aanbevelen !!!
Voor een reeds jaren aanhoudend probleem dat maar niet opgelost raakte ben ik bij Marieke langs geweest. Ik werd goed geholpen en verlost van mijn probleem. Bij mogelijke herhaling in de toekomst ken ik de therapie en kan ik zonodig terug naar het vertrouwde adres .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid