facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Be fit

Be fit

Info

Wie op een gezonde manier wil leven, gewicht wil verliezen, aan zijn figuur wil werken of gezond wil leren koken kan bij ons terecht.
Diëtiste Delphine

Geschiedenis

Ik ben diëtiste Deleu Delphine.
Bij mij kan u terecht om gezonde voedingsadviezen te verkrijgen alsook dieetadviezen (diabetes, hoge bloeddruk, te hoge cholesterol, ...)
Wil u op een gezonde maar vlugge manier een aantal kilo's verliezen dan kan u bij ons een proteïnedieet volgen onder professionele begeleiding. Na het proteïnedieet krijgt u natuurlijk gezonde voedingsadviezen die bijdragen tot het stabiliseren van uw gewicht.
Wil u aan uw figuur werken dan combineren we de gezonde voedingsadviezen of het proteïnedieet met oefeningen in de infraroodbewegingscabine.
Heeft u weinig inspiratie in de keuken of weet u niet goed hoe u gezond moet koken en dit combineerbaar te maken met uw gezin? Dan kan u in onze keuken gezond leren koken met basisingrediënten, onder begeleiding van een gediplomeerde diëtiste, de recepten krijgt u mee naar huis en zijn toepasbaar in het dagelijks leven.



"U kan bij mij terecht om een gezond gewicht te verkrijgen en dit op verschillende manieren.- Bij mij kan u terecht om gezonde voedingsadviezen te verkrijgen alsook dieetadviezen diabetes, hoge bloeddruk, te hoge cholesterol, ...- Wilt u op een gezonde maar vlugge manier een aantal kilo's verliezen dan kan u bij ons een proteïnedieet volgen onder professionele begeleiding.- Wilt u ook aan uw figuur werken dan combineren we de gezonde voedingsadviezen of het proteïnedieet met oefeningen in de infraroodbewegingscabine.We geven ook kookworkshops en dit om de mensen te leren hoe ze gezond kunnen koken, de recepten krijgt u mee naar huis."
Adres: Dadizelestraat 15, 8930 Menen
Telefoonnummer: 056520462
Stad: Menen
Route: Dadizelestraat 15
Postcode: 8930


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit, Be Fit webshop, Be fit Alken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fit-Eat Fit-Eat 1 km
Grusoniashuisvanverandering Grusoniashuisvanverandering 3 km Een heel positieve ervaring met Marieke. Ze luistert en gaat actief mee op zoek naar ...
Recensies
Diëtiste met passie voor het vak, er worden ook maandelijks kook sessies gepland om het diëten te bevorderen. Op afspraak. Top, met resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid