facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groupe Bastin Assurances & Banque

Groupe Bastin Assurances & Banque
"Le Groupe Bastin fait partie du top 3 des meilleurs bureaux d’assurances en Wallonie et est le 45ème bureau le plus important de Belgique.Le bureau ne cesse de s’agrandir.En 2018, nous comptons 10.028 clients particuliers & indépendants et 1.120 entreprises. Nous gérons plus de 31.126 polices d’assurance et traitons en moyenne 3.600 sinistres par an.Nous sommes un courtier d’assurances reconnu par Brocom. De ce fait, vous disposez de la garantie de qualité supérieure de prestation de services. En effet pour pouvoir arborer le label de qualité Brocom, le Groupe Bastin doit répondre à des exigences très strictes."
Adres: Rue Victor Libert 60, 6900 Marche-en-Famenne
Telefoonnummer: +3284440000
Stad: Marche-en-Famenne
Route: Rue Victor Libert 60
Postcode: 6900


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Fintro Bastin Seraing, Assurance marché, Groupe Bastin Seraing
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groupe Bastin Assurances & Banque Groupe Bastin Assurances & Banque 0 meter Vertaald door Google Niemand van niemand. Als het gaat om het betalen van de premie e...
Soyeur & Poncin Toutes Assurances & Courtier En Crédits Soyeur & Poncin Toutes Assurances & Courtier... 948 meter Vertaald door Google Goede service Origineel Super service
Recensies
Niemand van niemand. Als het gaat om het betalen van de premie en het aanbieden van extra dekkingen om u meer te laten betalen, is dat geen probleem. Maar als je een claim hebt, geven ze je niet alleen de verkeerde informatie, maar vertellen ze je ook dat je moet wachten op de verkeerde redenen. Ze verdedigen de verzekering liever door geen dossier te openen in plaats van hun verzekerde klant te verdedigen. Na een tijdje, omdat ze het beu zijn om je te beantwoorden, nemen ze niet eens op, bellen ze je niet terug, zelfs niet als je een bericht op het antwoordapparaat achterlaat en beantwoorden ze je vragen niet per e-mail. Zeer, zeer slechte makelaar. Mijn zus die er ook was, had me aangeraden te vertrekken. Ik had naar hem moeten luisteren. Mijn moeder, die klant bij hen is, gaat ook weg omdat ze bij elke ramp of zorg wegglippen. En de goede recensies die ze hebben, hebben ze zeker gekocht zoals veel bedrijven of restaurants doen. Trouwens, als je goed naar de meningen kijkt, zijn het vaak mensen die maar één mening hebben gegeven.
Gastvrij, professioneel en vriendelijk personeel, kwaliteit en efficiënte service. Nogmaals dank aan Mevr. Fabienne Bernimont voor haar opvolging in mijn stormschadedossier wat resulteerde in een zeer correct akkoord voor het herstel van mijn schade. Dank ook aan alle andere personeelsleden voor hun competentie en hun opvolging in andere dossiers.
Ik ben aannemer in de bouw, mijn dossiers zijn al enkele jaren bij GROUPE BASTIN. Ik ben zeer tevreden over de service en de opvolging van de dossiers. Het personeel is altijd attent en op zoek naar de beste oplossing aangepast aan mijn behoeften. Ik kan dit kantoor alleen maar aanbevelen vanwege de ernst en professionaliteit.
Ik was op zoek naar een verzekeringsmaatschappij die mij 'in staat' was om mij goed te adviseren voor zowel mijn professionele activiteit als mijn privéleven. Zeer aangenaam verrast door de aangeboden contracten, dankzij het uitstekend luisteren naar mijn verwachtingen, zowel voor het professionele als het privé gedeelte. Bedankt voor uw aandacht, professionaliteit en beschikbaarheid.
De kwaliteit van de dienstverlening is onberispelijk, de snelheid waarmee ze mijn verzekeringsdossier beheren is ook magnifiek. Ik raad mijn kennissen en familieleden ten zeerste aan om klant te worden van Groupe Bastin.
Uitstekende service van Arnaud Saccone en zijn collega's. Deskundige analyse van diverse particuliere en professionele dossiers. Team beschikbaar en attent. Grote besparingen! We raden het ten zeerste aan! Bedankt voor alles.
Het personeel is vriendelijk en bekwaam. Daarom geef ik 2 sterren. Ik leg mezelf uit over de 3 sterren in minder. Ik hield mezelf voor dat door mijn verzekering in een grote groep af te sluiten, de prijzen voordeliger zouden zijn. Vooral omdat mijn ouders al hun professionele en persoonlijke verzekeringen bij Bastin hadden, waren ook verschillende gezinsleden daar verzekerd. Maar nee, dat is niet het geval... de grote jongens willen altijd meer. Dus ik keek naar kleine verzekeraars. Ik heb er goed aan gedaan, ik vond elders goedkoper en niet een beetje... vooral bij Magin in Libramont en Borq'Assur in Saint-Hubert
Ik werk sinds 2008 bij GROUPE BASTIN en heb geen klachten over de opvolging, integendeel. Ik had begin 2016 waterschade, het bedrijf kwam onmiddellijk tussenbeide dankzij de opvolging van het team. Evenzo voor een geschil met een monteur sinds 2011, heeft het team de zaak met meesterlijke hand beheerd. Ik ben zeer tevreden over de service en de opvolging van mijn dossiers. KANTOOR AANBEVOLEN Christen Van Moorter
Zeer tevreden over het verzekeringskantoor dat ik zojuist heb ontdekt. Omdat ze verschillende prijsaanbiedingen voor autoverzekeringen hebben vergeleken, zijn ze de goedkoopste voor een service die van goede kwaliteit lijkt te zijn.
Zeer gastvrij en vooral vriendelijk personeel, met een onfeilbare professionaliteit die aan al mijn verwachtingen voldoet. Ik raad dit etablissement aan. Bedankt aan al je geweldige team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid