facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geka keukens

Geka keukens
"Geert & Katrien zijn de drijvende krachten achter Geka Keukens. Reeds meer dan 20 jaar staat Geka Keukens voor u klaar om uw project te realiseren.In een woning is de keuken de centrale ontmoetingsplaats van het gezin.Een hedendaagse keuken leent zich tot veel meer dan enkel het kookgebeuren. Functies zoals gezellig praten, gasten ontvangen en ontspanning verhuizen meer en meer naar de keuken. Wij geven uw keuken een meerwaarde."
Adres: Weg naar Meeuwen 34, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: +32 (0)89 306 043
Stad: Opglabbeek
Route: Weg naar Meeuwen 34
Postcode: 3660


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Globis Consulting Globis Consulting 783 meter Omdat mensen goud waard zijn!
Recensies
Stijlvolle design keukens in de hogere prijsklasse. Ik zocht een compacte keuken voor in een chalet. Kon er niet meteen mijn goesting vinden. Afspraak maken is aangeraden. Update2023/01: Ik heb nu een GEKA keuken al meer dan 6 maand in gebruik. Ze is zeer netjes geinstalleerd en ze is inderdaad degelijk en zeer mooi. Ben er dus wel best tevreden over. Een klein probleempje met de dampkap werd ook meteen verholpen. Goede service.
Ik kan Geka keukens absoluut aanraden voor mensen die een mooie, zeer goed ontworpen en dus unieke keuken wensen. Ik ben zelf zeker niet de 'gemakkelijkste' klant en heb hoge eisen gesteld. Maar het geka team heeft onze wensen zeer goed ingevuld. We hadden een strakke timing aangezien het een verbouwing betrof - geen probleem voor Geka. Het begon met het ontwerp. Geert heeft echt super goede ideëen en geeft goed advies, niet enkel over het esthetische, maar ook het praktische. Hij daagt je ook uit om zelf af te stappen van het 'alledaagse' idee van een keuken. Zo zijn we overtuigd om voor een zwarte keuken te kiezen. Zeer tevreden van! Ook de positionering van toestellen is hierin belangrijk.Tijdens de afbraak van de oude keuken en tijdens de installatie op een paar onvoorziene 'verrassingen' uitgekomen - geen probleem voor Geka. Ook de na-service volgens ze goed op, want er zijn altijd wel een paar dingetjes die na de installatie moeten gebeuren. Kortom, ze hebben een zeer tevreden klant bij! Bedankt Geka! Doe zo verder!
Aanrader! Zeer behulpzame, vriendelijke en behulpzame mensen die met kennis van zaken spreken. Hier pusht men niet, het gaat er heel gemoedelijk aan toe. Zijn blij met onze keuze voor Geka!!!
Zeer vriendelijk en behulpzaam in het kiezen van je keuken.
vriendelijke ontvangst behulpzaam personeel
Top !! En super fijne mensen
Professioneel bedrijf
Mooie afgewerkte keukens
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid