facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GC de Boesdaalhoeve

GC de Boesdaalhoeve

Info

GC de Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode is een van de zeven gemeenschapscentra van vzw 'de Rand'.

Geschiedenis

De gemeenschapscentra ondersteunen het plaatselijke verenigingsleven en bieden een kwaliteitsvol cultureel programma aan dat ook de internationale en anderstalige inwoners van de Rand aanspreekt.



"GC de Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode is een van de zeven gemeenschapscentra van vzw 'de Rand’.Het gemeenschapscentrum ondersteunt het plaatselijke verenigingsleven en biedt een kwaliteitsvol cultureel programma aan dat ook de internationale en anderstalige inwoners van de Rand aanspreekt."
Adres: Toekomstlaan 32B, 1640 Sint-Genesius-Rode
Telefoonnummer: 02 381 14 51
Stad: Sint-Genesius-Rode
Route: Toekomstlaan 32B
Postcode: 1640


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Kinderuur Sint Genesius Rode, Feestzaal Sint-Genesius-Rode, GC de Bosuil, Eetstaminee de Moelie, Raad van Bestuur vzw de Rand, Inspiratiedag Vlaamse Rand, Gemeenschapscentra Vlaanderen, GC de Lijsterbes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intams Intams 1 km INTAMS is dedicated to the study of and dialogue about the meaning and relevance of m...
Recensies
We warzn hier voor de jaarlijkse paaseierenraap. Een initiatief van de gemeente. Er waren 700 kinderen ingeschreven en voor ieder kind waren er genoeg eieren op te rapen en ze in te ruilen voor chocolade exemplaren. Iedereen kreeg evenveel. Als bonus waren er 3 springkastelen, voor elke leeftijdsgroep een ander. Wat een gratis event betreft was dit echt de moeite waard.
Onze dochter volgde hier een Circuskampje tijdens de Krokusvakantie. We werden elke dag vriendelijk ontvangen door mensen van de Boesdaalhoeve.
Buitengewoon sympathieke staf. Knap theater en diverse muziek. Als je hier nog niet was, kies wat je denkt wat je past en kom uit je comfortzone... Het is de moeite waard. Recent nog ervaren hoe de medewerkers/staff hun uiterste best doen. Top, en dank!! Zoveelste, superpositieve ervaring gehad. Mensenwerk op maat.
Altijd als je er komt beleef je er een leuke ervaring. Fijne ontmoetingsplaats voor wie open staat voor cultuur en ontspanning.
Zeer ruime keuze. Vriendelijke bediening.
Mooie locatie en prachtige expositie!
Super voor de kinderen ,mooi initiatief. Bedankt
Mooie zaal en fijne ontvangst
Kinderuur Top ervaring : Sinterklaas
Leuke centrum voor optredens en ook beschikbaar voor dansgroepen enz
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid