facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fruit Lambrecht Baart

Fruit Lambrecht Baart

Info

Welkom op onze pagina, waar u niet alleen lekkers van op onze hoeve vindt, maar ook hoe wij tot al dat lekkers komen! Veel kijkplezier en vooral: Smakelijk!

Geschiedenis

Vanaf begin augustus tot midden juli bieden wij zelfgeteelde appelen, peren en aardappelen aan.
Vanaf september tot en met december vind je ook pompoenen in ons winkeltje.
Hiernaast hebben we ook wat seizoensgroenten nl. rabarber, prei, courgettes en bloemkooltjes.
Je vindt bij ons ook continu fruitsap. Naast het 100% puur appelsap, hebben we ook appel-peer, appel-rode biet en appel-kriekensap.

Adres: Leiegoeddreef 9, 8793 Sint-Eloois-Vijve, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0479739467
Stad: Sint-Eloois-Vijve
Route: Leiegoeddreef 9
Postcode: 8793


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Leiegoeddreef 9 sint eloois vijve, Hoevewinkel waregem, Groenten en fruit Waregem, Mijn fruitboom be, Hoevewinkel Wielsbeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Esthetiek Sofie Haeck Esthetiek Sofie Haeck 1 km Ik kwam voor een gewone manicure, had dat nog nooit gedaan. Wat een fijne ontvanst, a...
Bakkerij Koekegoed Bakkerij Koekegoed 2 km Ruim assortiment .. vriendelijk personeel .. goed georganiseerd.
Recensies
Mooie verzorgde winkel met hoeveproducten: fruit, groenten, vlees.. Ze organiseren ook jaarlijks appelpluk van eventueel eigen boompje. Vriendelijk.
Zelf appels en peren mogen plukken. Zeer leuke ervaring. Zeer duidelijke uitleg gekregen wat er geplukt mocht worden, welke soort zoet of zacht was. Zeer professioneel en vriendelijk!! Een aanrader!
Super vriendelijk altijd verse producten aan een eerlijke prijs. Super verzorgd en proper . Wat mij betreft zeker een aanrader.
Prachtige nieuwe winkelruimte met tijdens de corona tijden handige hulpmiddelen voor de bezoeker. Een uitgebreid assortiment gaande van huisbereide ijsroom en sappen, groenten, specerijen, eetbare bloemen enz... Een toppertje voor wie het kleinschalige en lokale boeren wil ondersteunen!
Mooie hoeve tussen de fruitbomen en lekkere streekproducten.
Een ruime keuze aan vers fruit en groenten, waaronder eigen gekweekte appels en peren . Er is ook een steeds wisselend assortiment vlees te koop, en ook nog diverse soorten kaas, ijs en dessertjes. Vriendelijke bediening, ze staan altijd klaar indien je vragen mocht hebben.
Heerlijk verse sapjes en fruit gekocht tijdens een wandeling! Na het opdrinken ter plaatse een groot karton sap bijgekocht om mee te nemen naar huis! Aanrader!
Heb daar drie fruitbomen gekocht voor de kleinkinderen en moet zeggen , we mochten ze zelf plukken met als resultaat 55 kg appels en peren .Gezellig om te vertoeven met de kids . Er mogen wel wat meer tafels buiten staan als het goed weer is en ook zeker meer parasols . Voor de rest best oké .
Op 20 /03 /20 gaat de nieuwe winkel open
Altijd vriendelijk geholpen en super lekkere dingen te koop!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid