facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Koekegoed

Geschiedenis

Een broodje uitleg

Bij ons kan u dagelijks terecht voor een ruim assortiment ambachtelijk brood! Groot of klein. Rond of lang. Gesneden of niet. Niets zo lekker als echt brood, vers van de bakker. Elke dag.

We verwennen u dagelijks met onze ruime keuze aan gebak, belegde ovenkoeken, koffiekoeken en specialiteitjes zoals gevulde wafeltjes en bokkepootjes, … Alles in het eigen atelier gemaakt.

Zo hebben we op dinsdag huisgemaakte appelflappen, op woensdag dikgevulde boules de berlin (nog zelf gefrituurd en gevuld met crème patissière of confituur). Op vrijdag wordt er heerlijk rozijnenbrood, suikerbrood en koekebrood gemaakt en zaterdag verwennen we jullie terug met verse pistolets vanaf 16u15.

Voor meer informatie of het plaatsen van uw bestelling zijn we steeds bereikbaar op 056/60 50 14 of spring gerust eens binnen. We helpen je graag verder.

Echt bakmanschap, daar maken wij het verschil!



"Een broodje uitlegBij ons kan u dagelijks terecht voor een ruim assortiment ambachtelijk brood. Groot of klein. Rond of lang. Tarwe of spelt.Niets zo lekker als echt brood, vers van de bakker.Daarbij verwennen we u ook met onze ruime keuze aan koffiekoeken, gebak, belegde ovenkoeken voor uw lunch, belegde mini-pistolets voor uw feest of evenement en specialiteiten zoals gevulde wafeltjes, truffels, bokkenpootjes,… en alles in ons eigen atelier gemaakt.Echt bakmanschap van uw warme bakker!"
Adres: Posterijstraat 6, 8783 Sint-Eloois-Vijve, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056605014
Stad: Sint-Eloois-Vijve
Route: Posterijstraat 6
Postcode: 8783



op zoek naar gerelateerd: Beste Bakker Waregem, Bakkerij Wouter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Esthetiek Sofie Haeck Esthetiek Sofie Haeck 181 meter Ik kwam voor een gewone manicure, had dat nog nooit gedaan. Wat een fijne ontvanst, a...
Fruit Lambrecht Baart Fruit Lambrecht Baart 2 km Mooie verzorgde winkel met hoeveproducten: fruit, groenten, vlees.. Ze organiseren oo...
Recensies
Ruim assortiment .. vriendelijk personeel .. goed georganiseerd.
Eerste keer geweest naar deze bakker, Lekkere koffiekoeken vriendelijke bediening
Hier verkopen ze de lekkerste chocolade koeken
Heerlijk vers brood en pistolets te verkrijgen. De patisserie is er ook heel lekker. Op woensdag worden de fans van boule de Berlin verwent en op vrijdag is er de mogelijkheid om er pizza te kopen. Op zaterdag zijn er 's morgens verse pistolets te verkrijgen en om 16u opnieuw verse pistolets te verkrijgen. Groot voordeel in het weekend als je op voorhand je bestelling hebt doorgegeven en betaald, dat je niet in de wachtrij hoeft te staan bij de mensen die nog hun keuze moeten maken.
Ik ben 8km verder gaan wonen maar mijn brood ik ik nog altijd hier halen.
Vlot, duidelijke wachtrij, bestellen via facebool/messenger mogelijk, bancontactmogelijkheid en betalen met Waregembon, vriendelijke en snelle bediening. Lekkere ontbijtkoeken en heerlijke taarten.
Zeer lekkere bakkerij waar alles te verkrijgen is. Geen 5 sterren omdat; In 2 maand tijd reeds 4 keer langsgeweest en telkens gesloten, terwijl op de Google pagina staat dat het open is.
Heerlijk brood, zalige koeken. De pizza's op vrijdag zijn ook zeker een aanrader!
De beste klaeyspeirn van de streke! Idem zeer lekkere pistolets en brood. Laat het smaken.
Enorm aanbod aan brood en koffiekoeken, en heeeel lekkere granola, zelf gemaakt !!!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bakkerij Koekegoed met het openbaar vervoer


Sint-Eloois-Vijve Schoendalestraat 60 meter
Sint-Eloois-Vijve Plaats 80 meter
75
81
Sint-Eloois-Vijve Plaats 80 meter
88
Sint-Eloois-Vijve Plaats 80 meter
75
81
Sint-Eloois-Vijve Plaats 80 meter
88

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid