facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fritz

Fritz

Info

* - ° ° - * fritZ * - ° ° - *sinds 2005 en ondertussen stilaan een begrip in onze meer en meer bubbelende en bruisende stad :) ... lekker, vlotjes en toch gezellig daarvoor zet ons prettig gestoord team zich elke dag opnieuw in !



"Het stadsfrituur van Mechelen"
Adres: Hoogstr. 26 , Mechelen 2800, BE
Telefoonnummer: 0476 34 62 12
Stad: Mechelen
Route: Hoogstr. 26
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: fritz box, fritz box repeater, fritz box handleiding, fritz box inloggen, fritz!box 7590, avm fritz, fritz box 7490, fritz powerline
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur Frutties Frituur Frutties 891 meter Een must visit in Mechelen. Vriendelijk en lekker!
Mc Donald's Mc Donald's 1 km 10 augustus 2023 : In de MC Donalds was het eten niet zo goed de bacon was vies het ...
Recensies
Proties zijn voldoende groot. Goed evenwicht tussen saus en de hoeveelheid frieten. Zeer vriendelijk personeel. Plaats om binnen te zitten. Betalen met payconiq, geen bancontact. Al de bestelde vleesjes waren niet op het zelfde moment klaar.
Helemaal top! Lekkere frieten én goede service.
Groot pak friet?? 4€ ?? Gek, ik vraag me af wat een klein pak is.
Net mijn bestelling gedaan aangekregen , de helft niet gekregen en dan ook nog verkeerde producten , moet ik hiervoor veel betalen ? Dit is niet de eerste keer ik neem contact met ze op krijg ik gewoon geen antwoord dit kan niet
Serveuse sympathique. Service rapide. Frites bonnes et bien cuites peut-être un peu beaucoup mais moi j'aime bien. Viandes bonnes et bien cuites. La stoofvlees sauce était très bonne! Et surtout, ils font des mitraillettes bon pain croustillant. Terrasse agréable ! Vriendelijke serveerster. Snelle service. Goede en goed gekookte frietjes misschien een beetje veel, maar ik vind het lekker. Goed en goed gekookt vlees. De stoofvleessaus was erg goed! En bovenal maken ze mitraillettes goed knapperig brood.
Héél lekkere frieten en vriendelijk personeel!
Wat een vriendelijke bekwame mensen . Besteld via take away . Veel te lang moeten wachten . Wetende dat dit niet de schuld is van pomfritz. De uitbaatster is zelf onze frietjes na sluitingstijd komen leveren . Takeaway een schande . Jullie zouden een frituur als pomfritz niet als partner mogen hebben . Veel te goed . De frieten zijn ook telkens super gebakken . En alles is supernet verpakt , en ook gewoon berelekker . Takeaway van klantenservice dikke nul . Alle pluimen voor pomfritz .
Wij plaatsten een grote bestelling bij Pomfritz via Deliveroo. De bestelling werd in 2 zakken meegegeven aan de rider, maar wij ontvingen slechts 1 zak waardoor 2 maaltijden ontbraken. Deliveroo zelf reageert absoluut onhulpvaardig en wil ons niet compenseren. Na telefonisch contact met Pomfritz krijgen we een vriendelijke, begripvolle en correcte dame aan de lijn die ons meteen wil helpen en samen zoekt naar oplossingen. Buitengewoon goede klantenservice voor een probleem dat niet eens hun schuld was, maar die van Deliveroo. Zeker en vast 5 sterren waard!
Nadat de rider van deliveroo de helft van de bestelling niet had afgeleverd en de klantendienst ons heeft afgewimpeld heeft de frituur ook met deliveroo gebeld en aangeboden om een tegoedbon te geven uit hun eigen zak omdat deliveroo erg moeilijk deed over de terugbetaling. Super vriendelijk!
Altijd lekkere frietjes. Deze keer hadden we via take away besteld en er waren blijkbaar niet genoeg zoete aardappel frietjes. Er zat een briefje in onze zak om zich te verontschuldigen en te vertellen dat ze extra gewone frietjes hadden toegevoegd. Top service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid