facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fritz Boom

Adres: Kerkhofstraat 85, 2850 Boom
Telefoonnummer: 03 297 49 46
Stad: Boom
Route: Kerkhofstraat 85
Postcode: 2850


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FrietBoom FrietBoom 7 meter Een echte aanrader voor mensen uit de omgeving. Ik ben kieskeurig op vlak van friet m...
Frituur  NURJA Frituur NURJA 348 meter Eigenlijk geen een Ster waard frieten zo hard als iets vettig droog die persoon friet...
Fritateljee Fritateljee 663 meter snaks,frietjes,hambugers,broodjes。
Frituur Jeroen Frituur Jeroen 1 km Lekker Frituur in Boom. Levering is mogelijk ook via hun eigen website. Frieten lekk...
Recensies
Wij hadden beide onze onze maskers op zoals steeds wij hadden geen minike besteld maar kleintje. En deze was maar half vol!!!! Wij hebben maagverkleining daarom bestelde we een kleintje...... Bami lust ik ook daarom vroeg ik geen omruiling....vroeger was dit zo een Heel goed frituur met zeer vriendelijke mensen, jammer genoeg is dit heel hard achteruit gegaan, spijtg.... klein pakje friet gekregen, was geen kleintje maar mini. Had dus kleine frit besteld maar was nog minder dan half vol. Stoofvlees saus had geen smaak. Had Kaaskroket besteld en kreeg bamischijf in de plaats. Zeer onvriendelijke mensen!!!! Heel Boom mag het weten het is hier niet om te vreten!!!!!
Lekker frietjes en goeie prijzen echt een aanrader
Vlees was ok, frieten waren niet lekker. Bovendien kregen wij de inhoud van een klein pakje friet terwijl we een grote bestelden. Ronduit schandalig dat ge bespaart op uw frieten. Wij zitten allebei nog met honger maar zijn wel €20 kwijt. Never again!
Lekker frietjes maar een sobere zaak geeft geen al te frisse indruk ,redelijk van prijs en vriendelijke uitbaters.
Frieten waren droog , niet echt krokant geen lekkere smaak, het stoofvleessaus had weinig smaak en was een geurtje aan. Goed voor 1 keer. 2 sterren omdat de Chinees uitbaters vriendelijk zijn en moeite doen.
Afgelopen week een patatje oorlog besteld bij deze snackbar. De satésaus die geserveerd werd was brokkelig en zag er niet smakelijk uit. Een vriend van mij had hetzelfde besteld en die saus zag er prima uit. Dit aangegeven bij de werknemer maar wou er niks van weten. Echt waardeloos, kom zeker niet meer terug.
Vergeet soms saus bij te voegen , mevrouw kan geen opmerkingen verdragen en gaat discriminerend te werk door mij de toegang te weigeren.In ieder geval als klant mag ik een opmerking maken over de service en ben ik niet gediend van dat het mijn schuld zou zijn en ik ruzie zoek , komaan zeg wat een onbeschofte en onverdraagzame frituur uitbaatster, ik kom daar niet meer !!!
Bicky burger was egt niet te eten Dan ook nog te weinig geld terug gekregen En egt niet vrindelijk 1 ster is nog teveel
Vriendelijke snelle bediening prijs kwaliteit top.
Vriendelijke mensen, snelle service en lekker eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid