facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur NURJA

Info

Frituur met eetgelegenheid binnen (airco) en terras, mogelijkheid tot online bestellen via app “One2three “

Adres: Kerkhofstraat 157, 2850 Boom
Telefoonnummer: +32 3 844 46 99
Stad: Boom
Route: Kerkhofstraat 157
Postcode: 2850



op zoek naar gerelateerd: Frituur Boom, Nurja Boom online bestellen, Frituur Noord, Frituur Jeroen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FrietBoom FrietBoom 345 meter Een echte aanrader voor mensen uit de omgeving. Ik ben kieskeurig op vlak van friet m...
Fritz Boom Fritz Boom 348 meter Wij hadden beide onze onze maskers op zoals steeds wij hadden geen minike besteld ma...
Frituur Jeroen Frituur Jeroen 787 meter Lekker Frituur in Boom. Levering is mogelijk ook via hun eigen website. Frieten lekk...
Fritateljee Fritateljee 966 meter snaks,frietjes,hambugers,broodjes。
Recensies
Eigenlijk geen een Ster waard frieten zo hard als iets vettig droog die persoon frieten bakt bakt er niks van ik zelf kan veel beter dan dit frieten bakken! Dat 27€ betaald we gaan met honger van tafel echt erg. Normaal kopen geen frieten van hier kon niet anders want onze frituur dat we gaan is op verlof frituur Jeroen beste van boom.
Zonde dat vlees en frieten niet tegelijkertijd klaar waren. Zo zit je met vlees dat al aan het afkoelen is, als je frieten nog gebakken moeten worden. Timing en kennis van de verschillende baktijden zodat je hele bestelling quasi tegelijkertijd klaar is, mag je toch wel van een professional verwachten? Zeker als je met online bestellingen werkt en het geld op voorhand in kas hebt!!!
Frieten: niet vettig, veel, muffe smaak, karton Saus: curryketchup gekregen ipv tomaat, te weinig in verhouding met frieten Klantvriendelijkheid: kost precies wat moeite In het vervolg terug naar Jake's place in Willebroek, topfrieten en supervriendelijk
Als je honger hebt, is deze frituur oké. Maar in mijn laatse bestelling heb ik 3 fouten gehad... dat was niet de eerste keer. Een vrouw is onvriendelijk, maar andere zijn oké.
Hebben hier al paar keer eten komen halen. Frietjes waren laatste tijd niet zo super maar de laatste bestelling was doorslaggevend. 3 fouten in de bestelling, vergeten en iets anders gegeven. Ajuin was niet smakelijk, bicky burgers zeer onsmakelijk en droog geprepareerd. Kipvingers konden de borden breken. Zijn niet geneigd om hier nog eten te halen, wel jammer aangezien de eerste keren toch wel smakelijk waren. Kan wel een pech dag geweest zijn met het warme weer afgelopen dagen. Toch jammer.
Bedankt om -voor de zoveelste keer- fouten te maken in de bestelling. Hoe moeilijk kan het zijn? Bedankt om me € 3,60 teveel te laten betalen. Genoeg is genoeg. Hier zien ze me nooit meer, na een stuk of 5x keren missen, geef ik het op!
2x geweest omdat Fritz in boom gesloten de eerste maal bediend geweest met een zuur bakkes en de helft van de bestelling was verkeerd, het eten was naar mijn mening niet lekker maar dat is smaak en goesting. 2e maal was het teveel gevraagd om even een pintje te geven voor tijdens het wachten, doorgegaan zonder te bestellen. Mij zien ze daar niet meer terug.
Kleine binnenruimte. Wel terras bij goed weer. Frietjes lekker gebakken. Jong personeel geeft veel te weinig friet. Groot verschil als Nurja zelf bakt.
Beste frietjes van Boom! Je krijgt ook nog eens een pak meer dan je besteld. Zeker de prijs waard, die ook nog eens dik in orde is!
Superglutenvrije ervaring! Ik mis enkel soms dat ze vragen om zout op de frietjes te doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid