facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Njammie

Adres: Nieuwstraat 190, 3511 Kuringen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011816796
Stad: Kuringen
Route: Nieuwstraat 190
Postcode: 3511



op zoek naar gerelateerd: Frituur Njammie Korspel, Frituur NJAMMIE Beverlo, Fritstyle menu, Frituur in de buurt, Frituur Hasselt, Frituur 13 Schriek, Hiro Snack, Frituur Korspel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TOP SUSHI TOP SUSHI 1 km Lekker! Goede prijs kwaliteit verhouding. Alles zeer netjes en vers gemaakt. Het nade...
Het Aldenhof Het Aldenhof 4 km Zeer vriendelijk en lekker gegeten. Prima serviceEten: 5/5
De Pachthoeve De Pachthoeve 4 km Prachtlocatie, heerlijk eten...
Recensies
Zeer lekker, vriendelijke mensen, royale porties en niet duur.
Gisteren ons doopfeest laten cateren door Cindy en Andri van frituur njammie/h@ppetit. Omdat het een redelijk klein feestje 22 genodigden was, hadden we veel moeite om iemand te vinden die überhaupt wou doen. Maar njammie/h@ppetit was direct bereid. Ze gaven ons heel goed uitleg over de mogelijkheden en hielden heel goed rekening met onze wensen. De broodjes, sandwiches en wraps waren superlekker en heel gevarieerd, voor ieder wat wils dus... zeker een aanrader. En nog eens een heel dikke merci van ons allemaal aan Cindy en Andri.
We zijn hier in december 2021 frietjes komen eten. Als Nederlander vonden wij het hier erg lekker met een goede service. Absoluut een aanrader met goede prijs/kwaliteit en top service. Wij komen nog eens terug
Heerlijke frietjes en online te bestellen, zodat je lang wa uren kan vermijden. Topkwaliteit.
Super klantvriendelijk, maar bovendien ook nog erg ruime porties van heerlijk lekker eten. Enorm veel keuze, en echt super lekker. Goede fritten, perfect op punt, verzorgde slaatjes, rijkelijk belegde broodjes .. en de burgers zijn echt onbeschrijflijk. Ik doe hierbij toch een poging: veel keuze, originele insteekjes, grote échte pistolets, rijkelijk belegd... Een aanrader en zeker het ommetje waard.
Vandag voor de 1 keer frit gehaald , eindelijk nog is een goei frituur gevonden . Super lekker , vriendelijk , ik ben een goede eter en ik kreeg de grote frit in zak niet op dus super. De broodjes zagen der ook super goed uit , vlees goed gebakken , frit super lekker , ik kom zeker terug !
De beste frituur in Hasselt en omstreken,vanaf 1 oktober 2022 andere eigenaars,hopelijk blijven ze hetzelfde aanbieden en gaat er geen zeer goed personeel verloren.
Verscholen in een residentiële wijk, een beetje buiten Hasselt, ligt een heel goed frituur. Hele lekkere frietjes. Maar ook de broodjes zijn geweldig en dan vooral omdat ze zo gul zijn met de lekkere verse groenten. Gewoon een toppertje.
Super frituur! Ze maken hier heerlijke frieten en het personeel is zeer vriendelijk.
De allerlekkerste Amerikaanse hamburger is hier te verkrijgen. Altijd netjes, altijd vriendelijk, altijd welkom, ... Hiervoor blijven we omrijden. Helaas doen veel mensen dat en is het hier ook wel vaak druk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid