facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Pachthoeve

De Pachthoeve

Info

Huwelijksfeesten, babyborrels, seminaries, bedrijfsevenementen, koffietafels en recepties, … In de pachthoeve is elk feest uniek!

Geschiedenis

De Pachthoeve is uw ideale locatie voor een evenement op maat. Het team van De Pachthoeve verwelkomt u graag voor verjaardags-, trouw-, familie-, communie-, bedrijfsfeesten, jubilea, barbecues, galabals, seminaries, product-lanceringen, …. Onze feestzaal is geschikt voor feesten aan tafel tot 200 personen of een walking dinner tot 500 personen.

Ook voor kleinere groepen hebben we de geschikte locatie in het zaaltje boven in De Tafelaer. Op een mooie dag, kan u eveneens genieten van een aperitief of receptie op ons prachtig terras.

Ons team bestaat uit ervaren specialisten die al jaren vertrouwd zijn om feesten een geslaagd en uniek karakter te geven.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij werken graag een gepersonaliseerd voorstel voor u uit zodat uw feest onvergetelijk wordt

Adres: Roverstraat 9, 3511 Kuringen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011/91.61.04
Stad: Kuringen
Route: Roverstraat 9
Postcode: 3511



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Tuilt, Restaurant Tuilt Hasselt, roverstraat 9 3511 kuringen - hasselt, Kuringen Brasserie, De Stokerij Kuringen, De Zwaan menukaart, Restaurant Bolderberg, Brasserie Stevoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Aldenhof Het Aldenhof 1 km Zeer vriendelijk en lekker gegeten. Prima serviceEten: 5/5
De Stokerij De Stokerij 1 km Zeer mooie lokatie. Lekker eten, vriendelijke bediening!
Gildezaal Kuringen Gildezaal Kuringen 2 km Mooie zaal oom feest te geven veel parking om je auto te plaatsen....perfect .
TOP SUSHI TOP SUSHI 4 km Lekker! Goede prijs kwaliteit verhouding. Alles zeer netjes en vers gemaakt. Het nade...
Frituur Njammie Frituur Njammie 4 km Zeer lekker, vriendelijke mensen, royale porties en niet duur.
Recensies
Prachtlocatie, heerlijk eten...
Foute bestelling bestel 1-pint krijg kivela. 2-maal toe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid