facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Hogenberg

Adres: Edingsesteenweg 240, 1755 Gooik
Telefoonnummer: 025670600
Stad: Gooik
Route: Edingsesteenweg 240
Postcode: 1755



op zoek naar gerelateerd: Oliebollen Gooik, Frituur Statie, Frituur Lennik, Frituur in Gooik, Frituur Ninove, Frituur Strijland, Frithalte, Frituur Bart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carmello Carmello 2 km Onlangs nog pakketjes streekproducten besteld voor mijn bedrijf. De bestelling is zee...
Recensies
Goeie frituur...maar ze kuisen je letterlijk reeds 2h voor sluiting buiten zodat je ter plaatse zeker je frieten niet meer kan opeten. Zeer acommercieel dit !!! Ook de geur van kuisproducten is zeer storend. Goeie raad: Kuis NA sluiting of uw klanten zullen elders gaan waar ze wel nog ter plaatse hun frieten kunnen opeten!
Best frituur uit Halle, Lennik en omstreken!
De bediening was traag als sneller zou ik een 5 hebben gegeven maar wel lekker
Prima gegeten, en vriendelijk personeel.
De hamburgers van het huis zijn om je vingers van af te lekken en de lekkerste die er zijn. Voorts ruime keuze aan andere snacks. Parking voor de deur is gratis.
Persoonlijk voor mij 1 van de lekkerste frituren van de omgeving... Ik eet graag ballekes in tomatensaus en ben nogal kieskeurig maar hier eet ik ze graag. De balletjes van het huis met of zonder ajuin vind ik ook een aanrader! Ze zijn ook "echt" van het huis! Naast de courante frituur producten vind je hier vele eigen bereidingen! Hamburgers van het huis, slaatjes, pittabroodjes, spaghetti,... De tartare van het huis is ook de moeite. Er zijn ter plaatse niet echt veel zitplaatsen. Al een paar keer gehad dat alles vol zat. De wachttijden? Tja...gezien het aantal mensen die er werken zou het efficiënter kunnen gaan...vooral aan het bakken wordt tijd verloren denk ik...is dit een bewuste keuze om de gewenste kwaliteit te leveren? Dat zou kunnen want ze zijn wel lekker zeker als je ze direct kan opeten ter plaatse! Laatse ervaring op een vrijdagavond omstreeks 19a20u : aanschuiven + bestelling klaarmaken +-50 minuten. Tis wel vervelend dat ze uw ganse bestelling nog een keer of 2 herhalen voor iedereen...je voelt u erna al slecht genoeg dat je dat weer allemaal opgeten hebt
Zeer lekkere frietjes en je krijgt altijd genoeg. Naast een gewoon pakje frieten kan je ook kiezen uit andere mogelijkheden. Vb: spaghetti, croque monsieur, hamburgers, pittaschotel, durum,... . Altijd ook zeer vriendelijk bediend en de wachttijden zijn niet te lang.
De beste frieten die er zijn!! Ik kom altijd uit halle speciaal om daar frieten te gaan halen. Ik ga meestal meteen als het open is dan wacht je ook niet te lang voor jou bestelling!
Vriendelijke bediening, netjes en altijd vers. Heerlijke frietjes en de beste zelfgemaakte brochetten die ik al geproefd heb. Het extra schepje frieten bovenop je pakje tijdens het inpakken doet em het. Dikke aanrader!
Beste frituur, lekkere frietjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid