facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carmello

Carmello

Info

Ontbijt aan huis met streekproducten. Wij werken samen met plaatselijke boeren en liefhebbers die garant staan voor kwalitatieve, heerlijke producten.

Geschiedenis

Ontbijt aan huis met streekproducten. Wij werken samen met plaatselijke boeren en liefhebbers die garant staan voor kwalitatieve, heerlijke producten.



"Carmello levert jouw ontbijt aan huis in Gooik en ver daarbuiten. We werken met de plaatselijke boeren en ambacht en garanderen hiermee een zeer hoge kwaliteit.Service is voor ons uiterst belangrijk en wij behandelen dus iedere bestelling met de nodige zorg en liefde voor de streek.Ook bedrijven kunnen bij ons een heerlijk ontbijt bestellen. Offerte op maat is vrijblijvend en wordt volgens jullie wensen opgesteld.Een lekkere ontbijtmand gevuld met heerlijke streekproducten? Ja hoor, maak jouw keuze online of stuur ons een mailtje op [email protected]!We leveren jouw ontbijtmand 25km rond Gooik, voor bedrijven durven we iets verder te gaan Smakelijk!"
Adres: 1755 Gooik
Telefoonnummer: 0474676534
Stad: Gooik
Postcode: 1755



op zoek naar gerelateerd: Ontbijt aan huis Galmaarden, Ontbijt aan huis Geraardsbergen, Ontbijt aan huis Aalst, Ontbijt aan huis Ninove, Ontbijt aan huis Ternat, Ontbijt aan huis Liedekerke, ontbijtmand aan huis sint-pieters-leeuw, ontbijt aan huis erpe-mere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur Hogenberg Frituur Hogenberg 2 km Goeie frituur...maar ze kuisen je letterlijk reeds 2h voor sluiting buiten zodat je t...
Recensies
Onlangs nog pakketjes streekproducten besteld voor mijn bedrijf. De bestelling is zeer vlot verlopen en de producten waren super vers en lekker. Van de eerste mail tot de bestelling is alles super vlot verlopen. Vrienden van ons hebben ondertussen ook al besteld en ook deze zijn allemaal vlot verlopen. Binnenkort nog eens een ontbijtje bestellen voor mijn ouders. Super producten en super vriendelijk! Wij zijn fan en bestellen zeker nog!
Super ontbijt gehad!!! Lekkere streekproducten, supervers en meer dan genoeg… die gaan ons nog mogen bedienen!!
Na een aantal heen en weer mails en 2x bevestiging waren ze de ontbijtmand 'vergeten'. Net op de dag van mijn man zijn 50e verjaardag. Eerst de kinderen wakker gemaakt, ballonnen geblazen en nu nog wachten op het ontbijt. Na 30 minuten besloot ik toch even te bellen, antwoordapparaat, ik spreek in met de vraag of de chauffeur misschien vertraging heeft. Tien minuten nadien nog eens bellen aan de reactie hoorde ik dat mevrouw mijn bericht al gehoord had, bel dan meteen terug! Ik krijg te horen dat er iets fout moet gelopen zijn want dat er geen bestellingen meer klaar staan. Dat het waarschijnlijk komt doordat ik via mail besteld heb...euhm hallo, je hebt een paar dagen voordien bevestigd! Ik krijg de optie om een andere dag te bestellen, nee sorry, mijn man wordt vandaag 50. Ondertussen is hij wakker, de koffie koud en de verrassing om zeep!
Deze ochtend ontbijt besteld voor ons mama haar verjaardag. Wat een leuke verrassing! Netjes geleverd tussen 8u en 9u en zeer lekkere producten. Ons mama was super blij en wij hebben er ook van genoten. Voor herhaling vatbaar, zeker voor de chocolade koeken!!
Op korte tijd twee keer besteld. Beide als cadeau. Een voltreffer! Iedereen in de wolken. Genietend van een heerlijk ontbijt met alles op en aan. Marie is super vriendelijk en gepassioneerd dat zie je aan elke mand opnieuw. Bedankt wij vinden het super leuk om Carmello cadeau te geven.
Wat een mooi en geslaagd sinterklaasfeest door Carmello. Wij wonen 135km vandaan van onze kinderen en kleinkinderen. Door Corona geen groot sinterklaasfeest dit jaar. We hebben ze ook al van begin september niet meer live gezien. Door de flexibiliteit, vriendelijkheid, professionalisme kregen ze toch een mooi sinterklaasontbijt en wij als oma en opa waren super blij. Dank je wel Carmello voor zo een mooi gebaar naar ons gezin. Jullie zijn top. Wij vergeten dit nietxx Fijne feesten
Toch 5 dankzij het schitterende ontbijtmandje!!! Echt goede kwaliteit en zeer lekker!!! T.o.v. veel andere ontbijtservices, zijn er hier heel veel ambachtelijke en lokale producten en dat proef je. OoK het "Dog lover" pakketje is echt van goede kwaliteit/prijs. Zie foto, hoewel er al een deel opgegeten was Ook tof dat het kaartje handgeschreven is. Wel jammer dat de extra informatie die wij voor de koerier hadden vermeld niet toegepast werd het moest een verrassing blijven en er mocht dus niet gebeld worden aan de deur bijna een 4 maar dat kon ik moeilijk over mijn hart krijgen voor iets dat toch zo goed was.
Geweldige ontbijtmand vol met lekkers en top klantenservice. Ik belde eind vorige week voor een bestelling te plaatsen voor deze ochtend te leveren en alles was tip top inorde en snel geregeld. Een echte aanrader!
Had ontbijt besteld voor mijn ouders om hun te bedanken. Werd geleverd binnen de gekozen tijd en toen ze niet opendeden kreeg ik netjes een smsje van Carmello. Mand was goed gevuld en zeer lekker zeiden ze :-.
Mooi verzorgd, op tijd, vriendelijk...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid