facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur De Berehap

Frituur De Berehap

Geschiedenis

Frituur in het Centrum van Ruddervoorde

Adres: Sint-Elooisstraat 14, 8020 Ruddervoorde, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3250704017
Stad: Ruddervoorde
Route: Sint-Elooisstraat 14
Postcode: 8020


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 13:30
Vrijdag: 11:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Berehap frituur snack, Berehap kopen, Beerepoot frituur, Berepoot, Grizzly frituur, Frituur Oostkamp, Frituur Veldegem, Frituur Wingene
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eethuis Transvaal Eethuis Transvaal 1 km Lekker eten . Prijs kwaliteit in orde . Aangenaam kader . Aanrader !Eten: 4/5
Recensies
Lekkere frituur, met vriendelijke bazen
Lekkerrrr
25 september 2022 laatste dag dat je er terecht kan bij huidige eigenaar. Vanaf 26 september nieuwe eigenaars. De vorige gaan gemist worden. Was heerlijk daar
Mooie zaak, verzorgde gerechten, ruime keuze aan verse burgers én vriendelijke eigenaars. Schappelijke prijzen maken het ghelemaal af. Niks dan lof dus! Tip: probeer ook een hun huisgemaakte slaatjes - mijn vrouw vindt ze heerlijk!
Het eten is al bij al lekker, ze hebben ook 3 special frieten sinds kort.. maar degene die normaal met kipstukjes moest zijn was niet meer dan Goulash... heel jammer om te denken dat de mensen stom genoeg moeten zijn om het verschil niet te proeven.. en ook jammer genoeg voor de klant maar niet voor hen uiteraard is dat het altijd lang wachten is eer het jouw beurt is, omdat er maar 2 frituren in Ruddervoorde zijn... frituur in de boerestreek is dus een goudmijn voor wie wil beginnen!
Gisteren voor het eerst in lange tijd een Heerlijke Burger gegeten. Mooi op de plaat gebakken,sla en rode ui.. Een echte topper.Frietje met stoofvleessaus erbij maakte het volledig af... Ik kom terug..
wil goed eten dan moet je bij de berehap zijn . Met liefde klaar gemaakt en heel lekker , een echte aanrader , doen he !!
Lekkere frietjes, burgers, en een heerlijk fris " beir " biertje
Vriendelijk personeel en zeer lekker eten! Dirty Fries Bacon is een echte aanrader. Mij zien jullie zeker nog terug :
Modern interieur. Proper en goed onderhouden. Vriendelijke bediening. Niet zuinig met de frietjes of de saus. Bicky burger hoe het moet zijn. Frietjes goudgeel Geen enkel negatief punt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid