facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuis Transvaal

Eethuis Transvaal

Info

Gezellig eethuis waar passie, charme en beleving centraal staan!

Een unieke locatie, variatie en heerlijke gerechten in een charmant kader waar gastvrouw Aaike Vanhove en Chef Stefaan Dekerf u graag verwelkomen.



"Gezellig eethuiswaar passie, charme en beleving centraal staan!Een unieke locatie, variatie en heerlijke gerechtenin een charmant kader waargastvrouw Aaike Vanhove en Chef Stefaan Dekerfu graag verwelkomen.Eethuis Transvaal is de plaats voor een snelle lunch, een gastronomisch diner met uw partnerof een gezellige avond met vrienden of familie."
Adres: Sijslotraat 127, 8020 Ruddervoorde, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 050 70 81 91
Stad: Ruddervoorde
Route: Sijslotraat 127
Postcode: 8020


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Donderdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Ruddervoorde, Restaurant Zedelgem, Transvaal restaurant, Eethuis Transvaal openingstijden, Lunch Ruddervoorde, Eethuis Oostkamp, Restaurant Torhout, Restaurant Waardamme
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur De Berehap Frituur De Berehap 1 km Lekkere frituur, met vriendelijke bazen
Recensies
Lekker eten . Prijs kwaliteit in orde . Aangenaam kader . Aanrader !Eten: 4/5
Heel lekker gegeten en vriendelijke bediening. Mooie bordjes met vernieuwende smaken. Net geen 5 sterren om volgende redenen. € 90 voor menu met aangepaste wijn 4 gangen MAAR je krijgt bij de 2 voorgerechten dezelfde wijn geserveerd ONDANKS VERMELDING OP WEBSITE EN MENU AANGEPASTE WIJNEN. De wijn wordt wel voldoende bijgevuld. Wijnglas voor rode wijn was mat en vol krassen, waarschijnlijk door de vaatwasser. Hapje met ingelegde bloemkool was over het algemeen lekker maar iets te zuur. Het voorgerecht met noedels en rode barbeel was ook lekker maar alles was te zoet waardoor het saai werd om te eten. Over het de hele avond was het top en wij zullen zeker terugkomen ! Bedankt om toch onze bongobon te willen verzilveren zonder dat wij dit op voorhand lieten weten !
Elke keer weer een leuke verrassing. De smaken spatten van het bord.Eten: 5/5
In een rustig en gezellig kader werden we vriendelijk ontvangen en culinair verwend vanaf de eerste minuut. De maandelijks wisselende 4-gangenmenu was voortreffelijk. Van hapje bij de apero tot zoetje bij de koffie, alles was een streling voor het oog en de tong. Een echte aanrader.
Super lekker, en ieder bord is een schilderij. Super attent van de gastvrouw om direct te vermelden dat er rekening werd gehouden met de vermelde allergie.Eten: 5/5
Super lekker gegeten, vriendelijk onthaal en super gezellig huiselijke sfeer. Kom zeker eens terug :-
Lekker gegeten. Leuke zaak, gezellig huiskamerrestaurant. Vlotte bediening met voldoende uitleg van de gerechten. Gerechten die zeer mooi geserveerd worden. Toilet op koertje maar zeer netjes en paraplu aanwezig bij slecht weer. Menu kan je kiezen met aangepaste wijnen. Ook bob -arrangement was mogelijk.
Heerlijk eerlijk, top kwalitatieve keuken, aangepaste wijnen, huiselijke sfeer en een zeer vriendelijke bediening.
Originele gerechtjes, heerlijke smaakcombinaties, heel vriendelijk bediend met grote vakkennis. Voor herhaling vatbaar!
Prijs/kwaliteit zeer goed. Altijd mooi geserveerd en vriendelijk dame die besteld. In het weekend wel verplicht om menu te eten. Parkeren: Ruime parking aan het restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid