facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friterie Chez "Natachoux"

Friterie Chez

Info

Snack-friterie

Adres: rue Jean Jaurès n°23, 4460 Grâce-Berleur, Liege, Belgium
Stad: Grâce-Berleur
Route: rue Jean Jaurès n°23
Postcode: 4460


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Flot Le Flot 919 meter Een heerlijke koffie en lait russe gedronken En onze dochter heeft er een lekker koek...
Dolce pizza Dolce pizza 1 km Twee pizza's besteld en eerlijk gezegd zou ik er nooit meer hebben. De bovenkant was ...
Recensies
Gekookte, gegloeide en opnieuw gegloeide frietjes. NIET EETBAAR. Misschien omdat ik 5 grote porties heb besteld? Teleurgesteld
Leuke baas, prima ontvangst en de patat is super lekker, ik kom weer bij je eten
Vriendelijk persoon, perfecte bestelling, zeer goed eten en goed geserveerd
Eerste en laatste keer gisteravond. Ik heb voedselvergiftiging. Ik heb de hele nacht de friet en het vlees overgegeven. . . we konden zien dat de olie oud was omdat de friet abnormaal donker was. maar ik had nooit gedacht dat ik zo ziek zou zijn als een hond... nooit meer.
Goed, maar de friet zou iets langer gaar zijn... Ook duur in vergelijking met andere frietkraam Bijv: Polycroc 2.20 terwijl elders 1.80
Niet aangeraden!!! Geen weet hoe, betreurenswaardige kwaliteit, middelmatige service. We aten koud. zachte friet smaakt allemaal naar karton, de kleur van de friet was bruin, ofwel te gaar of opnieuw gekookt vet, ons vlees was van binnen bevroren en aan de buitenkant verkoold. Positief punt de zelfgemaakte tartaarsaus was goed.
Goede kleine frituur in de buurt, ik ben er een paar keer geweest en ik heb nog nooit een probleem gehad. Of het nu friet of "vlees" is. Het enige kleine negatieve punt voor mij is de sluitingstijd, die sluit om 20.00 of 20.30 uur, wat soms de limiet is voor mijn maaltijden. Ik raad deze plek aan.
Frieten te gaar en van slechte smaak .. misschien verkeerd gegaan? In ieder geval is de zelfgemaakte tartaarsaus erg lekker. Ik heb het vlees niet geproefd. Trage service maar vriendelijk personeel.
Zeer goede friet en de eigenaar is erg warm en vriendelijk. Jammer dat het op maandag en dinsdag gesloten is : maar verder is alles in orde en word je heel snel bediend +1 Ik raad het aan voor degenen die van goede Belgische frietjes houden:
Zeer warm welkom en de frietjes zijn heerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid