facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dolce pizza

Dolce pizza

Info

PÂTES ET PIZZA A EMPORTER OU A LIVRER

Adres: Rue Paul Janson 206b, 4460 Grâce-Berleur, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +32 4 239 04 62
Stad: Grâce-Berleur
Route: Rue Paul Janson 206b
Postcode: 4460


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Friterie Chez Friterie Chez "Natachoux" 1 km Gekookte, gegloeide en opnieuw gegloeide frietjes. NIET EETBAAR. Misschien omdat ik 5...
Le Flot Le Flot 2 km Een heerlijke koffie en lait russe gedronken En onze dochter heeft er een lekker koek...
Recensies
Twee pizza's besteld en eerlijk gezegd zou ik er nooit meer hebben. De bovenkant was veel te gaar of zelfs verbrand en het deeg in het midden was niet eens gaar. Dit is wat er gebeurt als je te snel gaat om ze te doen.
Wauw, hoe zit het met Da Giacomo? Een restaurant dat niet veel voorstelt, met een ongeëvenaarde authenticiteit, je ogen sluitend zou je je in Italië of Sicilië wanen, niet het soort restaurant vol clichés maar de pizzeria waar de lokale bevolking een lokale pizza wil proeven. Onze 7-jarige zoon noemde de pizza de beste pizza ter wereld. Mijn kinderen en mijn vrouw kwamen verzadigd naar buiten met het verlangen om terug te keren. Van mijn kant, vegetariër, heb ik de beste vegetarische pizza gegeten sinds ik de beslissing nam om geen vlees meer te eten. Paprika's, gegrilde aubergine, gemarineerde artisjok, kappertjes, een mix van smaken die het vlees doen vergeten. En mijn vrouw hield van de pittige salami. De huisgemaakte pikante olie is enorm pittig. Ik zou over deze ervaring kunnen praten, in een restaurant, dat de covid lijkt te moeten overleven, maar dat vecht, en je pizza's en pasta's voorschotelt die je niet snel zult vergeten. Jammer dat we niet in de buurt wonen. We eten er regelmatig. Dankzij dit restaurant dat zo familie is dat het zijn pizza's namen geeft naar de namen van de mensen van wie ze houden, een traditionele houtoven en een open keuken die vertrouwen geeft, en 'internationale' koks die het verdienen om bekend te worden. Ga daar eten, je zult er geen spijt van krijgen?
Sorry, we hebben pasta carbonara bij jullie besteld. Het gerecht was niet gevuld, de saus was niet geweldig en ik vroeg om een ​​extra gorgonzola die € 1,40 kost en die was er niet. Ik heb niet veel gegeten, ik heb nog steeds honger en je doopte je pizza in hete olie omdat mijn vriend huilde en zweette.
Een goede pizzeria met verse pizza's gekookt boven een houtvuur. De toppings zijn ook vers en in goede hoeveelheid. De persoonlijke en vriendelijke en mogelijkheid om ter plaatse te eten. Enige nadeel lijkt mij dat er geen mogelijkheid is om met bancontact te betalen. Ik raad ten zeerste aan
De eerste paar keer ging ik mijn pizza's halen, dus geen zorgen, ik was alleen. Eerste bestelling, levering aan huis, niets te zeggen, 2e keer, 1 uur te laat. Ik ben niet blij, ik krijg 1/4 uur te laat te horen, als ik bel, "we doen ze" puree, 3/4 uur later zou het moeten worden verbrand, ik ben niet blij. Er zijn genoeg pizzeria's in de buurt om tevreden te zijn, dus wees voorzichtig, ik geef één kans, niet twee.
een totaal gebrek aan smaak een slecht bevoorraadde pizza ingrediënten niet gaar 1u45 voor een levering die er om 19.00 uur zou zijn een keer om 20.45 uur aankomen, maar niet twee keer
Dit gezegde pizzeria als het deeg niet eens gaar is, het is beschamend, we wilden een andere pizzeria proberen omdat onze favoriete pizzeria op vakantie is, de volgende keer dat we ons onthouden, één keer niet twee keer. Ik ben een enorme pizzaliefhebber, maar ik zou haar geen pizza noemen.
We bestelden 1 siciliana pizza op de "afhaal" app levering op tijd, gelukkig 45min / 1 pizza, 1 cola en 1 tiramisu dat er niet meer was laten we tot de essentie komen 1 siciliana-pizza die was gegarneerd met 3 ansjovis 4 olijven, alles in het midden van de "pizza" gooien, de oregano en de pittige olie zaten in de gratis die ik controleerde, maar niet op de pizza vond, nou, ik raad ABSOLUUT aan NIET!!!
De pizza's zijn te goed en de pasta is nooit teleurgesteld! Warme, vriendelijke plek, familiale sfeer en altijd zorgzame, goed gedaan meisjes! Altijd een traktatie elke keer.
De pizza's zijn uitstekend en altijd een heel leuk welkom, bedankt voor je knowhow.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid