facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FluxGO

FluxGO

Info

FluxGO

Geschiedenis

Onze missie
Iedereen heeft recht op tewerkstelling. Arbeid is het beste middel om zichzelf te ontplooien en te integreren in de maatschappij.

Daarom werkt FluxGO projecten uit voor personen die aan de rand staan van onze maatschappij zodat zij nieuwe kansen krijgen.




Onze visie
Bevorderen van de duurzame samenleving betekent respect voor de culturele diversiteit en het leefmilieu.
FluxGO focust zich op tewerkstellingsprojecten van laaggeschoolden en risicogroepen op de arbeidsmarkt. Door een intense begeleiding en opleiding van het personeel, en de aandacht van een aantal essentiële waarden zoals democratische besluitvorming, maatschappelijke inbedding, transparantie, wederzijds respect, kwaliteit, respecteren van de culturele eigenheid, wensen wij onze doelstellingen te realiseren.
FluxGO heeft aandacht voor nieuwe tendensen en de organisatie werkt snel doeltreffende creatieve projecten uit.




Basisprincipe werkmethode van FluxGO
Als erkende organisatie voor sociale economie vervult FluxGO enerzijds taken die niet haalbaar zijn binnen het commerciële circuit en stelt de organisatie anderzijds mensen tewerk die op de reguliere arbeidsmarkt geen kans maken.
FluxGO levert daarom niet minder goed kwaliteitswerk af. Dankzij een intense en continue begeleiding van het personeel door een team van coördinatoren en ploegbazen krijgen de klanten waar voor hun geld.
Voor elk project is er een coördinator als aanspreekpunt voor uw wensen en verzuchtingen. Hij of zij zoekt de meest geschikte kandidaat voor de gevraagde dienstprestatie(s). De coördinator komt persoonlijk deze kandidaat voorstellen en zij / hij neemt ook op regelmatige tijdstippen contact op voor de evaluatie.
Voor elk project wordt uiteraard een specifieke werkmethode uitgewerkt.
Het spreekt voor zich dat u ons altijd uw opmerkingen en suggesties kan overmaken. Wij staan volledig tot uw dienst!

Waar kan u ons bereiken?


FluxGO vzw
Rubenslaan 55
2520 Broechem
Tel: 03/290.94.91
Fax: 03/290.92.04
www.fluxgo.be

Adres: Herentalsebaan 299, 2150 Borsbeek
Telefoonnummer: 0032 3 290 94 91
Stad: Borsbeek
Route: Herentalsebaan 299
Postcode: 2150


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Herentalsebaan 299 Borsbeek, Strijkatelier Massenhoven, Strijkatelier Zandhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
POINTBREAK POINTBREAK 125 meter Pointbreak is a Marketing and Communication agency. Top consultancy.
ELVIC ELVIC 844 meter Top fotograaf Sandra Jansen heeft onze huwelijksfoto's echt volledig in onze stijl, n...
Alex Team Schilderen Alex Team Schilderen 1 km Verfspuit techniek (latex,lak) met Super Finish 27 Air CoatSpray
Recensies
Vandaag één van de warmste dezer dagen hebben de mensen van het tuinonderhoud van onze tuin een pareltje gemaakt, petje af je moet het kunnen opbrengen om in het zand te bijten en nog blijgezind blijven ook ! Respect mensen!!! Dankje wel johan en karine
Pruts firma geworden sinds er paar maanden geleden mensen op bureel zijn ontslagen.wij zijn nu 3 maanden zelf thuis aan doen ofwel ziek ofwel geen vervanger meer .als ik zo moest werken vloog ik asap buiten
Moderne slavernij.
Vertaald door Google Een bedrijf aangesloten bij de gemeente Antwerpen, het merendeel van de arbeiders zijn seizoenarbeiders, ofwel een contract volgens artikel 60 of gevangenen in een vervolgperiode of aangesloten bij vdab, het werkt in de schoonmaak, naaiateliers en boerderijen, hier werken is leuk. Origineel شركة تابعة لبلدية انتويربن، غالبية العمال موسميين، إما عقد وفق بند 60 أو سجناء في فترة متابعة أو تابعين ل vdab، تشتغل في التنظيف و الخياطة و المغارس، العمل هنا ممتع.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid