facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ELVIC

ELVIC

Info

Elvic zorgt voor professionele fotoreportages op maat. Iets te vieren? Contacteer ons voor een blijvende herinnering! Aarzel niet indien u meer informatie wil, wij staan steeds tot uw dienst!



"Ben je op zoek naar een fotograaf voor jullie huwelijk? Je wil graag foto’s met het gezin of de hele familie? Je kleine spruit doet binnenkort zijn/haar communie en je wil een mooie en blijvende herinnering? Je organiseert een bedrijfsevent en je hebt foto’s nodig? Of je hebt een immokantoor en je bent op zoek naar een fotograaf die de panden perfect in beeld kan brengen? Je hebt zakelijke foto’s nodig? Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek."
Adres: Rosekapellestraat, 56, 2150 Borsbeek
Telefoonnummer: 0496441929
Stad: Borsbeek
Route: Rosekapellestraat, 56
Postcode: 2150


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alex Team Schilderen Alex Team Schilderen 507 meter Verfspuit techniek (latex,lak) met Super Finish 27 Air CoatSpray
POINTBREAK POINTBREAK 768 meter Pointbreak is a Marketing and Communication agency. Top consultancy.
FluxGO FluxGO 844 meter Vandaag één van de warmste dezer dagen hebben de mensen van het tuinonderhoud van on...
Recensies
Top fotograaf Sandra Jansen heeft onze huwelijksfoto's echt volledig in onze stijl, naar onze speciale wensen gedaan.. We waren mss wel een iets moeilijker koppel omdat we geen standaard huwelijk foto's wouden maar je snapte het volledig.. Ook de locatie die je had gekozen was perfect!! En dat is op de fotos ook te zien!! Bedankt om onze dag zo mooi vast te leggen
Toen ik een tijdje geleden nieuwe portretfoto's nodig had, koos ik ervoor om met Sandra samen te werken omdat we elkaar al langer kenden. En die keuze heb ik me zeker niet beklaagd : Duidelijke communicatie en afspraken, een fijne fotosessie, foto's van uitstekende kwaliteit die toch naturel zijn, een faire prijs ... Als je Sandra als fotograaf inhuurt, weet je wat je mag verwachten. Aanrader!
'Echt supermooie foto's Sandra'. We hebben ons heerlijk geamuseerd tijdens het maken van de foto's We hebben al een deel van de foto's kunnen bewonderen. We vinden ze echt prachtig!! Ook die tijdens het avondfeest vinden we echt heel fijn, geeft een heerlijke sfeer weer! Dankjewel om er zoiets moois van de maken. ~Vanessa en Roel~
Ik ben gek op foto's maar sta zelf niet graag voor de lens... Bij Sandra voelde ik me echter meteen op mijn gemak. Hierdoor vergat ik bijna dat het een shoot was, met prachtige foto's als resultaat! Topmadam die prachtig werk levert! Een aanrader!
Heel duidelijke afspraken op voorhand, zeer correcte prijs. Het nemen van de foto’s tijdens het evenement verliep enorm professioneel, zonder de natuurlijke gang van zaken te verstoren zodat de foto’s heel naturel zijn. Kwaliteit van de foto’s is eveneens super.
Super fotograaf! Zeer tevreden van onze trouwfoto's. Zeer aan te raden!
Tussen alle golven van corona door, was daar eindelijk onze trouwdag. We trouwden op de mooie datum 10.10.2020. Uiteraard wouden we deze speciale dag laten vastleggen op beeld. Sandra deed dit voor ons. We voelden ons meteen op ons gemak bij haar. En dat is wel nodig voor zo'n dag. Een echte aanrader! Ook de videograaf deed zijn werk zeer goed! Fantastisch werk! Merci!
Prima fotografe, die tijdens het maken van de reportage rekening houdt met je persoonlijke inbreng. Komt steeds de gemaakte afspraken na, en levert door haar experise foto's die net iets meer zijn dan de standaardbeelden.
Fijn dat een fotografe erin slaagt om artistieke fotografie en reportage- of reproducte fotografie goed te combineren. Goeie afspraken en de juiste verwachting zetten en dan ... dat tikkeltje extra.
Heel aangename dame! Flexibel, enthousiast, stipt en correct. Wij hebben de aanwezigheid op onze trouwdag nauwelijks gemerkt. Mooi resultaat van een mooie dag! Zeer aan te bevelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid