facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fit Point Opglabbeek

Fit Point Opglabbeek

Info

more than just fitness

Adres:
Telefoonnummer: 089 41 20 81
Stad: Opglabbeek


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 23:00
Dinsdag: 06:00 - 23:00
Woensdag: 06:00 - 23:00
Donderdag: 06:00 - 23:00
Vrijdag: 06:00 - 23:00
Zaterdag: 06:00 - 23:00
Zondag: 06:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Fitpoint abonnement, Fitpoint Bree, Fitpoint Pelt, Basic-Fit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My Passion Sport My Passion Sport 4 km Officieel Spinning(r) en Bodyblade (r) centrum Sportcentrum met een enorm aanbod in ...
Body Force Body Force 4 km Goede persoonlijke begeleiding
Recensies
Ik heb alleen maar fijne ervaringen met het onthaal en lessen bij Fitpoint Oudsbergen. Het is vooral de inzet, uitleg en vriendelijkheid van Robin die mij aanzette om deze review te schrijven. Doe zo verder Robin! Je bent een fijne kerel! Ook de lesgeefster van de lessen "Body" Katelijne is een zeer gedreven en vriendelijke dame, die mij goed begeleid heeft tijdens mijn proefles. Ze hield ook rekening met hetgeen ik aankon, dat vond ik professioneel. Dikke proficiat aan jullie team. Heel veel succes gewenst! Rita.
Onaangename en onbeleefde dame aan het onthaal. Rekenen hoge kosten voor administratie. Verplichting tot minimaal een jaar abonnement, terwijl dit wettelijk niet langer ondersteund wordt. Meteen beginnen dreigen met peloton advocaten als je toch vroeger zou stoppen zonder betalen. Wanneer ik vraag of ze die hoge administratie kosten niet kan laten vallen zegt ze dat ik dan maar naar basic fit moet gaan. Ze kunnen dat meisje beter naar een sales training sturen, want die gaat ze nog veel geld kosten.
Verre van aan te raden, eigenaars die weinig benul hebben van wat fitness betekent. Mijn advies spaar je geld en train thuis of ga naar basic fit. Begeleiding even belachelijk maar tenminste top materiaal en alles beschikbaar.
Je kan er rustig fitnessen vanaf zes uur s'morgens tot 11 uur s'avonds.
Nette fitness met zeer goede begeleiding!
Prima ontvangst. Goede uitleg. Nu volhouden
Voldoende en proper materiaal.
De sportschool is natuurlijk leuk, ik heb het alleen van de buitenkant gezien. Het bleek dat ik eenmalige trainingen helaas niet kan betalen, anders is het werkblad perfect voor mij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid