facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body Force

Body Force

Info

Kracht en conditionering

Geschiedenis

Bodyforce valt nog het beste te omschrijven in al wat het niet is. We zijn geen afdeling van een grote fitnessketen waar klanten als nummers worden behandeld.

Bij ons is persoonlijk contact net heel belangrijk van personal training op maat tot een gezond drankje voor of na het sporten.

Bij bodyforce geen wegwerpcultuur van 1000 leden die elke 6 maanden komen en gaan. We houden ons ledenaantal bewust beperkt, omdat aan je lichaam werken net iets heel persoonlijk is dat in een vertrouwde en betrouwbare sfeer moet gebeuren.



Wat maakt ons zo speciaal?

- De op maat gemaakte trainingen en begeleiding

De trainingen zijn op maat gemaakt voor jou specifieke doel, conditie en tijd, we concentreren ons niet alleen op cardio of krachttraining. Maar op een optimale combinatie van beide met functionele bewegingen en mobiliteitswerk. Niet alleen dat maar ook een workout structuur die varieert van dag tot dag. Van circuit training tot crossfit stijl trainen, tot tabata. Dit is precies de variatie die mensen gemotiveerd houd om uit te kijken naar elke training.


- De wedstrijden

Het is normaal om wat motivatie te verliezen na een paar weken, Daarom hebben we wedstrijden elke 6 weken. Om de 6 weken heb je de kans om een geschenk te winnen, gewoon met je best te doen met voeding en of trainingen. Deze extra stimulans houdt onze sporters gemotiveerd en verzekerd succes. Bovendien houden we nauwkeurig fitness verslagen bij zodat je weet hoe je lichaam verandert.


- Voeding

Sporten is gezond en zeer belangrijk voor je fitnessdoelen, maar niets kan goede voedingsgewoonte vervangen. That’s why we don’t leave you tof end for yourself. Je fitness verslagen houden bij hoeveel je nodig hebt en we houden elkaar aansprakelijk door/by connecting you to your trainer using MyFitnessPal. Een voedsel dagboek app dat ons toelaat om te zien hoe je eet.

Adres: Weg naar Opoeteren 233, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: +32473844244
Stad: Opglabbeek
Route: Weg naar Opoeteren 233
Postcode: 3660


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 21:45
Dinsdag: 14:00 - 21:45
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My Passion Sport My Passion Sport 2 km Officieel Spinning(r) en Bodyblade (r) centrum Sportcentrum met een enorm aanbod in ...
Fit Point Opglabbeek Fit Point Opglabbeek 4 km Ik heb alleen maar fijne ervaringen met het onthaal en lessen bij Fitpoint Oudsbergen...
Recensies
Goede persoonlijke begeleiding
Fitnessplek 2 zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid