facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FATSO GRAFIX

Info

Grafisch vormgever/illustrator



"Op onze website bieden wij een ruim gamma aan van geboortekaartjes in verschillende stijlen waarin jullie vast een kaartje vinden dat bij jullie past.Wanneer jullie kiezen voor een kaartje van Little Monsters, kunnen jullie tevens kiezen uit ons gevarieerd aanbod aan bijpassende doopsuikeraccessoires.Hebben jullie toch liever een ontwerp op maat? Dan helpt onze vaste ontwerper jullie graag verder bij het bedenken en uitwerken van jullie concept."
Adres: Kerkstraat 75, 2640 Mortsel
Telefoonnummer: +32484611956
Stad: Mortsel
Route: Kerkstraat 75
Postcode: 2640


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LOWGO - Low budget logos. LOWGO - Low budget logos. 199 meter Snel en goedkoop een logo laten ontwerpen? Dan bent u bij ons op het juiste adres!
Minimalistic Minimalistic 201 meter Super service! Begrijpt perfect wat er gevraagd wordt.
Cheyo Winter Cheyo Winter 266 meter Geweldige tatooeur!
Podo2Balance Podo2Balance 268 meter Heel aangename podoloog! Super duidelijke uitleg alsook duidelijke antwoorden op mijn...
MOMO -> Modeltekenen Mortsel MOMO -> Modeltekenen Mortsel 346 meter ATELIER EN WORKSHOPS MODELTEKENEN/ SCHILDEREN
Cosette Cosette 901 meter Super leuke workshop ‘flower hoop’ gevolgd! Ik ben met een prachtig resultaat buiten ...
Steven Albrecht - Creative Rescues Steven Albrecht - Creative Rescues 1 km Rustig, goed luisterend naar je noden. Top afwerking. Een aanrader
Recensies
Wij zijn enorm tevreden met ons geboortekaartje en de service die we gekregen hebben. We hebben gevraagd om een bestaand ontwerp aan te passen en dit was quasi meteen zoals wij het in gedachten hadden. De kleine aanpassingen werden ook snel uitgevoerd en de communicatie verliep zeer vlot. Ook bestelden we stickers voor onze doopsuiker in het thema van ons kaartje. Aangezien een aantal stickers een kleine beschadiging hadden kregen we er spontaan veel meer mee zodat we zeker voldoende hadden. Wij raden Little Monsters dus zeker aan en zijn Florian heel dankbaar om zo´n mooi kaartje te ontwerpen!
Zeer positieve ervaring! Florian kon goed aanvoelen wat wij wilden en welke stijl we voor ogen hadden met een prachtig geboortekaartje als resultaat!
Wij wouden een kaartje met een persoonlijke touch maar we vonden het moeilijk om te bepalen welke stijl we graag hadden voor ons geboortekaartje en hadden enkel een paar heel abstracte ideeën. Florian ging ermee aan de slag en werkte iets uit en na wat overleg en aanpassingen kwamen we tot een heel mooi en origineel kaartje dat heel goed bij ons past. We kregen er ontzettend veel complimenten over van vrienden en familie. Super tevreden over de manier van werken en het eindresultaat!
We zijn heel blij met ons kaartje. Schitterende service en een prachtig ontwerp. We hadden het kaartje van de ooievaar. En Florian deed een paar aanpassingen. Merci nogmaals
Super content van ons geboortekaartje voor Charlie Zoals we helemaal wilden en er werden suggesties gegeven om het helemaal af te maken. Kaartjes waren snel klaar ook tof! Vlot contact en super service!
Heel vriendelijk, correct en snelle reactie! Wat op momenten als een geboorte echt wel nodig is om geen tijd te verliezen. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid