facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cosette

Cosette

Info

Anne-Sophie
Boeket Cosette bestellen voor donderdag 12u
Afhalen op vrijdag of zaterdag
Bloemenabonnement
Persoonlijke wenskaartjes



"Hoi! Ik ben Anne-Sophie, het brein achter Cosette te Boechout.Bij mij kan je terecht voor mooie droogbloemen en verse seizoensgebonden bloemencreaties op bestelling voor huwelijken, droogbloemen voor geboortes, flowerhoops met naam en workshops.Ik streef naar meer duurzame bloemen in samenwerking met lokale bloemenkwekers.Hoe kan je droogbloemen bestellen?Door even te bellen, sms'en of mailen. Je kan ook gerust langskomen om een boeketje samen te laten stellen.Voor trouwfeesten en andere evenementen contacteer je me best om een afspraak te maken.Tot snel!! di & woe: 9u30-12u30do & vrij: 13u30-18u1e zaterdag van de maand: 10u-17uma& zo GESLOTEN"
Adres: Nieuwelei 11, 2640 Mortsel
Telefoonnummer: +32486176600
Stad: Mortsel
Route: Nieuwelei 11
Postcode: 2640



op zoek naar gerelateerd: Cosette naam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FATSO GRAFIX FATSO GRAFIX 901 meter Wij zijn enorm tevreden met ons geboortekaartje en de service die we gekregen hebben....
Cheyo Winter Cheyo Winter 923 meter Geweldige tatooeur!
Bloemen Madilux Bloemen Madilux 980 meter Heel mooie kerstboom gekocht, werd mee tot in de auto gebracht!
Bloemen Romantiek Bloemen Romantiek 2 km Altijd goed geholpen en leuke babbel. Bovendien zéér eerlijke prijs.
Recensies
Super leuke workshop ‘flower hoop’ gevolgd! Ik ben met een prachtig resultaat buiten gestapt dankzij de goede en gemoedelijke begeleiding van Anne-Sophie en een gezellige babbel . Echt een aanrader! Ik ben onder de indruk van haar oog voor details. Dat merk je dan ook in de kwaliteit van haar werk. Ik heb zelden zo’n mooi afgewerkte flower hoops met naam gezien. Ook de bloemenkroontjes en haarspelden zien er erg verfijnd uit.
Wat een ongelooflijk mooi bloemenfestijn heeft Ann-Sophie gemaakt voor onze burgerlijke trouw! Dit was echt exact wat ik in gedachten had en eigenlijk nog beter : Ann-Sophie heeft geluisterd naar mijn wensen, heeft vragen gesteld en ideeën aangebracht, om zo een goed beeld te krijgen. Ann-Sophie is een zeer fijne madame en super creatief. Het bruidsboeket en de bloemen op onze bakfiets waren prachtig!
Super leuke kerstkrans workshop! Super gezellige en relaxe sfeer, Anne-Sophie geeft leuke en goeie tips, iedereen ging blij naar huis met een mooie kerstkrans. Ook de winkel is een aanrader! Altijd mooie droog boeketjes, bloemstukjes, kaarsjes etc Je wordt er altijd met een warme glimlach onthaald.
Wat een leuke winkel! Super vriendelijke eigenares en heel behulpzaam. Hier vind je toch wel de mooiste creaties met droogbloemen. Het zijn ware kunstwerken en altijd een leuk geschenk voor elke gelegenheid. Hier kom ik zeker terug!
Ik was zo blij met mijn bruidsboeket voor onze burgerlijke trouw ! Anne-Sophie heeft meteen begrepen wat ik wou en het was nog veel mooier dan ik had durven bedenken. Ik kan echt niet wachten op het bruidsboeket en de corsages voor onze grote dag in juni. Zo fijn dat ik erop kan vertrouwen dat het sowieso prachtig gaat zijn ! Bedankt Cosette !
Heel fijne winkel met persoonlijke bediening. Ook de workshops zijn fantastisch: gezellig, mooie materialen, veel keuze om je bloemstuk te personaliseren,.. kortom: een aanrader!
Anne-Sophie maakt prachtige bloemencombinaties! Keer op keer al voelde ze perfect mijn wensen aan en zorgde ze voor een topresultaat waar ze zorgvuldig met hart en ziel aan werkte. Een absolute aanrader!
Anne-Sophie heeft oog voor detail en daardoor zijn haar boeketjes altijd pronkstukken! Zowel met verse als droge bloemen kan ze alle richtingen uit, met altijd een speels, origineel kantje!
I Cosette Creatie! Vanaf het begin had Anne-Sophie mijn vertrouwen gewonnen. Ze is een super fijne dame die zonder veel woorden exact weet wat je bedoelt . De bloemen op ons trouwfeest waren prachtig! Naast mijn bruidsboeket, bloemen in het haar en corsages voor de mannen hun kostuum, maakte ze ook de mooiste bohemian tipi voor tijdens de ceremonie! Dankjewel voor alles!
Als trouwboeket koos ik voor een droogboeketje. Een beetje een gok maar bleek een schot in de roos dankzij Anne-Sophie! Een spontane dame die met weinig woorden direct aanvoelde wat mijn wensen waren! Dankjewel Anne-Sophie om mijn dag compleet te maken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid