facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Färm

Färm
"Installé dans un ancien atelier textile, Färm.meiser se déploie dans plus de 600 mètres carrés. Avec plus de 250 références en alimentaire et non-alimentaire, Färm.meiser est l’un des plus importants magasins de vrac de Bruxelles. Le magasin compte également un atelier de boulangerie où la coopérative Agribio prépare les pains à partir des blés cultivés dans ses champs. Welkom bij Färm Meiser! Ondergebracht in een oude textielwerkplaats beslaat hij een oppervlakte van meer dan 600m2. Färm.Meiser heeft, met meer dan 250 producten, de grootste keuze aan bulkproducten van alle Färm winkels. En wordt zo ook één van de belangrijkste bulkwinkels in het Brusselse. De winkel telt eveneens een bakkersatelier waar de coöperatieve Agribio brood maakt"
Adres: Avenue Rogier 383, 1030 Schaarbeek
Telefoonnummer: 3228990741
Stad: Schaerbeek
Route: Avenue Rogier 383
Postcode: 1030



op zoek naar gerelateerd: Färm Brussel, Farm openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Solution bio & naturel La Solution bio & naturel 909 meter Vertaald door Google Goed spul! Origineel Good stuff!
Recensies
De ruime winkel is heel fijn. De bakkerij schitterend en ruime keuze aan producten. Het enige minpunt dat wij ondervonden is dat het gedeelte met bediening vlees, kaas, snacks,.. vroeger sluit wat wij niet wisten En vooral de manier waarop de medewerkster het ons meldde "ik bedien jullie niet meer" stuitte mij tegen de borst.
Uitgebreide keuze aan bio-producten. Is niet goedkoop maar wel goede kwaliteit...
Avenue Rogier, 1038 Schaerbeek
Alle producten zijn biologisch, rijk en actief, vooral de medicinale soorten. Ik moet een tweede fles gezondheidsproducten kopen omdat ik het effect ervan op mijn gezondheid zie.
Schitterende biologische winkel....die ontbrak hard in de buurt. Granen, pasta, rijst, granen, gedroogd fruit enz. verkocht in bulk... zonder de bakkerij te vergeten het stokbrood is smakelijk, kazen, vleeswaren enzovoort. Grote selectie van producten en prijzen voor alle soorten budgetten.
Zeer gewaardeerd door mij en mijn vrienden. Schone en goede keuze aan producten en biologisch voedsel. Zeer prettige service met productkennis. Keuze uit zeer goede groenten.
Een heerlijke plek om specialiteiten te kopen die je niet in de supermarkt krijgt. Het personeel is altijd behulpzaam als er vragen zijn en spreekt ook Engels. Sterk aanbevolen.
100% biologische winkel. Geen eten of andere uit de voedingsindustrie. Geen big box-merken.
Alles is geweldig, maar sluitingstijd om 19:30... Ik vind het raar, mensen hebben geen tijd om te winkelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid