facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euroband Patrick bvba

Euroband Patrick bvba

Info

Euroband Patrick is dé specialist in banden en velgen

Openingsuren
Ma-vr 9-12 en 13-17u
Za 9-12u



"Euroband Patrick bvba in Lanaken zijn gespecialiseerd in banden en velgen. Zo zijn ze u onder andere van dienst bij de verkoop van auto en motor banden en vindt u tussen de verschillende soorten en merken banden gegarandeerd de beste voor u! De bandenspecialist verkoopt banden van topmerken waaronder van Bridgestone, Continental, Pirelli, Goodyear en Uniroyal. Naast de verkoop van banden is de montage van banden, banden uitbalanceren en het onderhoud en herstelling van banden hier ook een mogelijkheid. Verder heeft Euroband Patrick bvba een ruim assortiment aan velgen van verschillende merken en voorzien ze ook in het onderhoud en herstelling van velgen."
Adres: Koning Albertlaan 260, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: +32 89 71 66 07
Stad: Lanaken
Route: Koning Albertlaan 260
Postcode: 3620


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobandenpe Autobandenpe 1 km Online besteld, paar dagen later aan huis gemonteerd! Vriendelijke mannen, scherpe pr...
Recensies
Vlotte service met kennis van zaken. Jonge ondernemende harde werkers!!
Supervriendelijke service. Mocht toch komen zonder afspraak. Top!
Prima service. Dadelijk geholpen met een lekkende band..
nou waar moet je beginnen.elektrische fiets op donderdag binnen gebracht,geen fietsemaker aanwezig,waarom moet fiets dan op donderdag binnen?banden moesten besteld,ook prima zou maandag klaar zijn.maandag gebeld, banden niet binnen maar zeker donderdag/vrijdag.bel vrijdag morgen om te vragen hoelaat fiets afgehaald kan worden, mag ook wel na 8 dagen wachten! word mij verteld dat de banden niet geleverd zijn.ben nooit gebeld en gewoon aan het lijntje gehouden. vrouw aan de telefoon zegt doodleuk kom je fiets maar halen.bij afhaling toch effe mijn zegje gedaan werd me verteld dat ik dan ook maar naar itec had moeten gaan. de groeten!
Top service voor urgentie gevallen.
Snel aan de beurt, en klaar terwijl je wacht. Goede eerlijke prijs voor de banden. Aanrader
Zou geen enkele ster waard moeten zijn , overlaatst afspraak gemaakt om op zaterdag mijn velg te herstellen, kom ik er aan zegt iemand dat ze van niets wisten zn dat sowieso niet ging op een zaterdag omdat het " druk zou kunnen worden ".. totaal onaanvaardbaar!!! Waarom moet er dan afspraak gemaakt worden ??
Goede kwaliteit auto banden met super service . Dus voor goedkopere of de betere auto banden. Ben je hier op het juiste adres. Met ook nog hun vriendelijk en goede vakmanschap.
Goed advies vriendelijk en goedkoop echt een aanrader ga ik zeker terug naar toe niet alleen met de auto maar ook met de elektrische fiets!
Goeie service kleine prijzen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid