facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobandenpe

Autobandenpe

Info

Autobanden Pé
Mobiele banden service op
locatie.
voor nieuwe banden kijk op
www.autobandenpe.eu

Geschiedenis

Autobanden nodig?
kijk op onze webshop:
http://webshop.autobandenpe.eu/
Ik kom naar je toe!

Ik bespaar je tijd, en dus geld!

Nooit meer lang wachten voor je autobanden in een werkplaats, heb je nieuwe autobanden nodig voor je auto, of wil je de winter/zomerbanden gemonteerd hebben? En je hebt geen tijd of zin om naar een garage te gaan? Bel me en ik kom eraan!



"Autobanden Pé zorgt niet alleen voor meer grip op de weg, maar ook voor meer grip op uw uitgaven, en vrije tijd.Onze banden servicewagens zijn ingericht als mobiele werkplaatsen en uitgerust met zeer geavanceerde apparatuur. Waaronder o.a. een de en montage bandenapparaat, balanceerapparaat en verder dezelfde gereedschappen welke men ook nodig heeft in elke andere banden werkplaats.. Montage van uw banden en het balanceren van uw wielen, gebeurt dus in onze service wagen. Het monteren van 2 nieuwe autobanden duurt gemiddeld ± 30 minuten."
Adres:
Telefoonnummer: 0031654676118
Stad: Lanaken


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Bandencentrale Lanaken, Gebruikte autobanden, Mobiele bandenwissel, Autobanden montage aan huis, Mobiele bandenservice, GBM Maastricht, Autobanden prijzen inclusief montage, Goedkope autobanden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Euroband Patrick bvba Euroband Patrick bvba 1 km Vlotte service met kennis van zaken. Jonge ondernemende harde werkers!!
Recensies
Online besteld, paar dagen later aan huis gemonteerd! Vriendelijke mannen, scherpe prijzen en goede communicatie! Aanrader voor iedereen!! Gloednieuwe bandjes voor een scherpe prijs!
100% tevreden! Top service, heel aangename persoon en super vriendelijk! 4 mooie nieuwe banden geplaatst op locatie in minder dan een uur tijd! We maken zeker opnieuw gebruik van zijn service :
uitstekende sevice en heel vriendelijke mannen,online de banden besteld en even later werd ik gebeld om te kijken of ik de juiste banden had besteld want ik had het verkeerde model van mijn auto doorgegeven. Waren een half uur voor de afspraak bij mij thuis omdat ze wisten dat ik nog weg moest. Super bedankt mannen,voor mij de volgende keer alweer banden Pé.
Vandaag nieuwe transportbanden onder caravan laten plaatsen. Door autobanden Pé Maastricht. Ik ben zeer te vrede over de service aan huis. De beste man wat me heeft geholpen was vriendelijk en deedt goed zijn werk.
Top service van Banden Pé , vriendelijke man. Autobanden online besteld en op zaterdag geplaatst aan huis. Volgende bandenwissel zal zonder twijfel door Banden Pé uitgevoerd worden. Bedankt ! groetjes Raymond
SUPER SERVICE!! 4 nieuwe banden besteld op de website en rechtstreeks een afspraak gemaakt, waren netjes op tijd zoals telefonisch afgesproken en laten monteren aan huis te helchteren, beter kan het niet en dan ook nog eens super vriendelijke monteurs, gewoon geweldig!! Echt een aanrader , TOP kwaliteit voor zeer goede prijs!!
Zeer professioneel en vakkundig, uitstekende service aan huis. Houdt zich aan de gemaakte afspraken. Lage prijzen. Voor mij geldt, volgende keer weer bij Autobanden Pé
Zeer tevreden over de snelle en nette service. Gebeld en 2 dagen later zaten de nieuwe banden er na een half uurtje al op. De dag van te voren werd ik nog gebeld om de afspraak te bevestigen. Prettig in de omgang en bereid tot meedenken in oplossingen. Aanrader!
Vandaag nieuwe banden van Pé aan huis gemonteerd gekregen. Autobanden Pé uit Maastricht is een echte aanrader ! Afspraak ok, prijs ok, werkzaamheden ok, vriendelijk e.z.v. Iets negatievs kan ik niet opnoemen. Ben zeer tevreden!
Het hele bestel- en reserveersysteem was makkelijk. De site is makkelijk en overzichtelijk, je weet precies waar je aan begint. Het contact liep goed en ze belden van te voren nog zoals afgesproken. Hun prijs is zeer concurerend en ze werkten snel en vakkundig. We waren blij dat het bij jou thuis kan gedaan worden , ik wist niet dat zoiets bestond maar het spaart je tijd en gedoe bij garages. Het betalen kan achteraf en je kunt met kaarten of ook cash. Als we nieuwe winterbanden nodig hebben zullen we hun bedrijf weer contacteren. Kan ik aanraden , als bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid