facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ets Jamoulle Diesel

Ets Jamoulle Diesel
Adres: Chaussée Noël Ledouble 59, 4340 Villers-L'Évêque, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +3242574646
Stad: Villers-l'Evêque
Route: Chaussée Noël Ledouble 59
Postcode: 4340


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Jamoulle Diesel Awans horaire
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pharmacie Themlin Pharmacie Themlin 1 km Vertaald door Google Altijd heel welkom Origineel Toujour tres bon accueille
Boucherie Charcuterie Vanderbyse Boucherie Charcuterie Vanderbyse 1 km Mooi verzorgde zaak, vriendelijk personeel
Recensies
Onmogelijk om een ​​onderdeel te bestellen zonder naar de winkel te gaan. Ontoelaatbaar wat er allemaal is veranderd, maar jij bent wij zijn geen trekjes op internet
Een zeer goede dienst. Kwaliteit keuze.
Als gemeentewerker van Grace Hollogne wil ik graag een winkel bedanken waar elk product verkrijgbaar is en ik ben erg blij met de 25% extra korting die wordt toegepast op gemeentewerkers.
Een zeer goed onthaal van de teams van Marc Petry, een ruime keuze voor alles wat met auto's te maken heeft, maar niet alleen, een goede keuze aan allerlei soorten machines en dan het advies dat je nodig hebt!!!
Hij geeft hun prijs niet Ze zeggen hun prijs niet Ze weten niet hoe ze een probleem moeten diagnosticeren Ze vragen gewoon om de auto terug te brengen en zeggen dat ze weten hoe ze alles moeten doen Ik had ze al verteld dat ik al wat diagnoses had gedaan voordat ik mijn auto terugbracht voor reparatie. Resultaten ze deden niets aan mijn auto, maar een diagnose op de pc Dat kostte me 104, ze factureerden een uur werk aan de auto In alle garages kost de diagnose tussen de 35 en 50 euro max. En bovendien moest ik een probleemoplossing betalen van 200 euro resultaat 304 euro voor niets verloren Vertrouw niet wat hij je vertelt
Geweldige tips. Zeker als André in de buurt is en zijn collega komt ondersteunen. ANDRÉ, een EXTRA Professionele winkelier.
Service en advies op het rendez-vous! Pechwagenservice voor hydraulische storingen en andere reparaties.
Een probleem met uw WEBASTO kachel.. Aarzel niet en schakel deze professional in... Er wordt een snelle oplossing voor uw probleem geboden... Naast professionaliteit is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam.. Bedankt heren!!!
Zeer goede service.
Winkel beschikbaar om uw slangen van alle soorten te maken. Snel beschikbaar, houd rekening met een wachttijd van 20 minuten voor het bezoeken van stoelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid