facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boucherie Charcuterie Vanderbyse

Boucherie Charcuterie Vanderbyse

Info

" L'élevage du boucher assure la qualité"



"Boucherie Artisanale depuis 1937 ! Depuis plus de 80 ans, nous défendons des valeurs qui nous tiennent à coeur : le respect du bien-être animal, le savoir-faire artisanal et la proximité avec notre clientèle !"
Adres: Rue Joseph Dethier n°34B, 4340 Villers-L'Évêque, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 042575161
Stad: Villers-l'Evêque
Route: Rue Joseph Dethier n°34B
Postcode: 4340


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 07:00 - 18:00
Zondag: 07:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Boucherie ans halal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pharmacie Themlin Pharmacie Themlin 306 meter Vertaald door Google Altijd heel welkom Origineel Toujour tres bon accueille
Ets Jamoulle Diesel Ets Jamoulle Diesel 1 km Onmogelijk om een ​​onderdeel te bestellen zonder naar de winkel te gaan. Ontoelaatba...
Recensies
Mooi verzorgde zaak, vriendelijk personeel
Zeer complete dorpssupermarkt. Vlees, kaas, groenten, fruit, boodschappen, traiteur zonder het bakkerijgedeelte te vergeten met het gebak van "Jean-Pierre", wat een waar genot is? We komen altijd terug naar deze winkel met bekwaam en behulpzaam personeel. Goed gedaan
Goede slagerij en kleine buurtwinkel in de buurt. Het vlees is erg goed en ik ben zelden teleurgesteld; het komt voor dat bepaalde producten soms een beetje borderline zijn, maar dit is een uitzondering. De serveersters en de eigenaar zijn erg aardig met de klanten.
Een zeer gastvrij koel centrum. De bazen altijd met een glimlach en de wens om te dienen. Het personeel met de banaan, beleefd, zorgzaam en behulpzaam, terwijl ze hun vakgebied kennen. Gevarieerde en kwalitatieve producten, gaande van vlees, kaas, groenten, bakkerij- en dessertproducten, essentials boter, melk,...., wijn, enkele dranken,... Kortom, als je het nodig hebt in de buurt, is het de beste. Daarnaast is het vlees van topkwaliteit en heb ik in de regio vaak gehoord dat hun worst voor op de barbecue de lekkerste is. Ik moet zeggen dat de merguez-worsten ook goddelijk zijn. Mogelijkheden om grote hoeveelheden te reserveren en te bestellen voor uw evenementen.
Een kwaliteitsteam, lokale producten en kwaliteit net zo goed! Wat gemaksproducten kleine supermarkt een top bakkershoekje en de broden zijn heerlijk.
Super gastvrij personeel en goed advies... de producten zijn vers en van goede kwaliteit.
Mooie slagerij waar je, als je om een ​​tartaar van rundvlees vraagt, deze in stukken wordt geserveerd. Slager maar ook kruidenier. Er is alleen rundvlees in bbb jammer. Mooie streekproducten.
De kwaliteit van hun vleeswaren en bereidingen hoeft niet meer bewezen te worden. Deze zaak beperkt zich niet tot slagers - vleeswaren, maar biedt ook een kruideniershoek en een toonbank gewijd aan producten van de bakkerij - banketbakkerij Jean-Pierre. De verkoopsters zijn schattig en verwelkomen ons in een familiale sfeer.
Goede producten... Zeer vriendelijke serveersters...
T.resq goed onthaal en zeer goede slagerij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid