facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eteamscooters

Eteamscooters

Info

Eindelijk een stoere en volledig elektrische scooter in België!
Maak een afspraak voor een testrit!
Ruime keuze en mogelijkheden.



"Eteamscooters is een leverancier en importeur van elektrische scooters van klasse A tot 25 km /u & Klasse B tot 45 km /u. Zo bieden wij de elektrische scooters met brede banden en de retro elektrische scooters aan.Wij hebben de nodige accessoires en onderdelen en hebben een eigen servicedienst. Het is mogelijk om een testrit te maken op één van onze elektrische scooters, enkel op afspraak!"
Adres:
Telefoonnummer: 32476433405
Stad: Merksplas



op zoek naar gerelateerd: Elektrische scooter België, Elektrische scooter België wetgeving, E-chopper kopen België, elektrische scooter 45 km/h, Elektrische scooter kopen, E-scooter verhuur, Scooter huren Baarle Nassau, Elektrische scooter Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adam's bike Adam's bike 2 km Een vakman in hart en nieren, een aanrader voor wie op zoek is naar een goede bakfiet...
Bumbells Bumbells 2 km Bumbells - Boilies en Toevoegingen van Carp Tackle Shop
Carp Tackle Shop Carp Tackle Shop 2 km Lang ni gevist en eens bij carp tackle binnen geweest goede uitleg gekregen van joris...
Horseworld ruitersport Horseworld ruitersport 3 km Vertaald door Google Eerste dienst! Origineel Prima service!
TT Kempen TT Kempen 3 km Tafeltennis leeft! TT Kempen probeert via een kwalitatief aanbod voor elk niveau een ...
Boensberg Stables Boensberg Stables 4 km Boensberg Stables is een privéstal gelegen in Merksplas. Onze stallingen zijn rusti...
Recensies
Ja, wat kan ik zeggen, zoon is erg blij en trots op zijn brommerke
Heel vriendelijk ontvangst door Marc, 2 scooters gehuurd en de mooie route gevolgd die Marc had opgesteld aan de hand van de fietsknooppunten. Top om de omgeving te verkennen, zeker een aanrader!
Zeer goede en duidelijke informatie over elektrische scooters gekregen, de vele mogelijkheden en voordelen van deze scooters. Het ruime aanbod met vele speciale modellen waar een proefrit gemaakt kan worden is mooi meegenomen en maakt het zeker een bezoek waard. Bedankt voor het ontvangst!
Dankzij de duidelijke, eerlijke uitleg ben ik overstag gegaan om een scooter te kopen. Nog geen minuut spijt gehad. Een plezante manier om naar het werk te rijden. Geen stress, even relaxen en genieten!! Gewoon top!!
Zeer tevreden van de service; snelle reactie bij vraag naar info, mogelijkheid tot testrit, vlotte begeleiding bij de aankoop en levering aan huis. Voorts is het zeer aangenaam en stil rijden met de electrische scooter zelf. Tot nog toe een aanrader en wellicht een oplossing voor toenemende mobiliteitsproblemen.
Sterk aan te raden !! Verleden zondag een sublieme rij-ervaring gehad op een e-scooter. Ongetwijfeld wordt dit de nieuwe manier van verplaatsen. Men is hier altijd super helpvol, super vriendelijk en het belangrijkste van allemaal top-producten.
Professionele site waar hard aan gewerkt is! Producten zien er goed uit en zijn goed voor ons miliue.
Helemaal blij met onze scooters.... top service !!
Zijn zeer goed ontvangen. En hebben de juiste info gekregen.
Zeer goede scooter, goede service ook ! José
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Eteamscooters met het openbaar vervoer


Merksplas Kweekstraat 130 meter
432
Merksplas Kweekstraat 140 meter
432
Merksplas Dammekensstraat 410 meter
432
Merksplas Dammekensstraat 430 meter
432

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid