facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adam's bike

Info

What once started as a hobby, quickly became a passion, that passion grew into Adam's Bike - Happy Wheels, where we buy, restore, sell and give you the best advise to choose the right cargo bike!



"Wij zijn gespecialiseerd in enkel bakfietsen, wij verkopen, onderhouden en herstellen zowel Nieuw als 2de hands bakfietsen, steeds aan de scherpste prijzen! Om een betere service te bieden, handelen wij enkel in bakfietsen! Wij staan altijd klaar om u het beste advies te geven, om zo een juiste bakfiets te kiezen die aan uw eisen voldoet!Wij werken op afspraak, om u zo efficient mogelijk te kunnen helpen!Team Adam's bike"
Adres: Biekorfstraat, 2330 Merksplas
Telefoonnummer: +32456083384
Stad: Merksplas
Route: Biekorfstraat
Postcode: 2330


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 22:00
Dinsdag: 09:30 - 22:00
Woensdag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Adam's bike
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carp Tackle Shop Carp Tackle Shop 1 km Lang ni gevist en eens bij carp tackle binnen geweest goede uitleg gekregen van joris...
Bumbells Bumbells 1 km Bumbells - Boilies en Toevoegingen van Carp Tackle Shop
Horseworld ruitersport Horseworld ruitersport 1 km Vertaald door Google Eerste dienst! Origineel Prima service!
TT Kempen TT Kempen 2 km Tafeltennis leeft! TT Kempen probeert via een kwalitatief aanbod voor elk niveau een ...
Eteamscooters Eteamscooters 2 km Ja, wat kan ik zeggen, zoon is erg blij en trots op zijn brommerke
Boensberg Stables Boensberg Stables 2 km Boensberg Stables is een privéstal gelegen in Merksplas. Onze stallingen zijn rusti...
Recensies
Een vakman in hart en nieren, een aanrader voor wie op zoek is naar een goede bakfiets én eerlijk en objectief geïnformeerd wil worden over het marktaanbod! Bovendien is het mogelijk een testrit te maken met verschillende fietsen van verschillende bekende merken - super!
Na onze aankoop van een bakfiets was er een klein probleem met de fiets. Na dit te melden zijn ze diezelfde dag nog langs geweest om de fiets te komen halen. Na 2 dagen de fiets terug gekregen met probleem opgelost. Topservice zoals het zou moeten zijn. Ook bij aankoop zeer goed geinformeerd geweest plus een testrit kunnen doen. Aanrader indien u op zoek bent naar een kwalitatieve bakfiets.
Zoekende naar een goed betaalbare bakfiets kwamen we uit Nederland terecht bij deze eerlijk verkoper in Merksplas. We hebben een prachtig Urban Arrow gekocht. Ziet er zo goed als nieuw uit. Ondertussen al aantal kilometers ermee gereden! Wij en onze kids zijn super gelukkig en blij mee. Dank je wel voor je duidelijk uitleg en fijne verkoop. Zeker een aanrader!!!!!!
Heel tevreden van onze bakfiets, en zeker ook van de goede service na verkoop. Een betrouwbare stielman!!
Ik heb een leuke e-bakfiets dog gekocht bij hun! Ben zeker tevreden!!! Bakfiets ziet er als nieuw uit!! En een stuk goedkoperder dan een nieuwe!! Bedankt voor de uitgebreide uitleg en ook dat ik mijn honden kon meepakken om uit te proberen, echt fijn! Zeker een aanrader!!
Ik had Adam's Bike gevonden via een tweedehands site. Er stond een bakfiets te koop die wij zochten van het merk Nihola. Wij maakten een afspraak om de fiets te bekijken en uit te proberen. De fiets was voor mijn vrouw daar zij op een 2-wieler niet meer wenste te fietsen wegens angst na een beenbreuk door een ongeval met een elektrische fiets. De fiets was van een nieuwe niet te onderscheiden. Bij het proefrijden merkte de uitbater van Adams Bike dat het moeilijk was om op de fiets te geraken wegens een te hoge instap. Hij raadde de aankoop af met de melding dat er dezelfde fietsen bestonden met een lage instap. Op zijn aanraden hebben wij bij hem niet gekocht, maar op zoek gegaan naar eenzelfde fiets met lage instap. Ondertussen hebben wij deze ook gevonden en zijn wij hem ook erg dankbaar voor zijn advies. Er bestaan nog eerlijke handelaars! Bedankt.
Lucien heeft onze oude Nihola bakfiets omgebouwd naar elektrisch.Hij heeft dit perfect gedaan. Zeer goede service!! Flexibel, snel, geduldiguitleg en democratische prijzen. Een aanrader!!!
Ben je op zoek naar een bakfiets, dan raad ik je hun aan, goede duidelijke uitleg gekregen en super vriendelijk! Wij hebben onze bakfiets snel geleverd gekregen in Leuven
Heel tevreden! Klantvriendelijk en een goed, duidelijke uitleg! Wij zijn zeer blij met onze bakfiets! Bedankt! Voor het onderhoud van de bakfiets, kunnen jullie mij zeker verwachten! Groetjes een tevrede klant!
Eerlijk verkoper! Super blij met mijn bakfiets. Dank je wel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid