facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Room Vlaanderen (Sint-Niklaas)

Escape Room Vlaanderen (Sint-Niklaas)
Escape Room Vlaanderen is het meest meeslepende en opwindende live escape room van Sint-Niklaas. Het is een unieke activiteit - perfect voor vrienden, families, collega's of zelfs koppels op date-night! Jullie hebben 60 minuten de tijd om de puzzels op te lossen, de uitdagingen te voltooien en te ontsnappen uit een van onze unieke escape rooms met een leuk thema!

"De ideale uitstap in Sint-Niklaas, nabij Antwerpen? De perfecte teambuilding? Een leuk verjaardagsfeestje? Of een knallend vrijgezellenfeest met jouw vrienden of vriendinnen? Een kleine of grote groep met collega's? Of met jouw gezin en familie?Dat kan allemaal bij Escape Room Vlaanderen. Bij ons word je samen met je team opgesloten. Ga op zoek de verborgen voorwerpen, zoek naar aanwijzingen en los de puzzels op om te ontsnappen in minder dan 60 minuten of anders... Dit vereist snel denken, teamwork en stalen zenuwen!De puzzels en raadsels zijn door ons bedacht en uitgewerkt waardoor onze Escape Room uniek blijft. Dit concept is ideaal als teambuilding voor collega's maar ook als uitstap met familie, vrienden en vrijgezellen."
Adres: Grote Markt 61 bus 9, 9100, SINT-NIKLAAS
Telefoonnummer: 0471851465
eb.nerednaalvmoorepacse@ofni
Stad: SINT-NIKLAAS
Route: Grote Markt 61 bus 9
Postcode: 9100

Openingstijden

Maandag: 09:00-23:00
Dinsdag: 09:00-23:00
Woensdag: 09:00-23:00
Donderdag: 09:00-23:00
Vrijdag: 09:00-23:00
Zaterdag: 09:30-23:00
Zondag: 09:30-23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escape Room Vlaanderen - Escape games Escape Room Vlaanderen - Escape games 32 meter Maya-kamer in Sint-Niklaas gedaan met 2 personen. Leuke activiteit, goede begeleiding...
Recensies
Wat een mega toffe ervaring voor mijn oudste jarige zoon. We hebben er enorm van genoten. De adrenaline om te ontsnappen was za-lig. Een echte aanrader. Dankzij het lieve onthaal en hier en daar wat tips was het echt onvergetelijk voor mijn 2 zonen en ons ouders. We komen zeker terug . Bedankt voor het meisje dat ons ontving je bent super voor deze job
Ik heb nu twee van hun escape rooms gedaan en beide waren superleuk. De mensen zijn erg behulpzaam en aardig, de puzzels zijn geweldig en we hebben er daarna nog lang over kunnen praten! Aanbevolen!! :-
Vriendelijke ontvangst ook al waren we te laat. Leuke kamers met verschillende soorten 'puzzels'. We vonden het heel fijn, de room zat heel goed in elkaar en tips kwamen op juiste moment! Leuke ervaring voor zowel jong als oud, heel veel fun gehad en je wordt helemaal meegenomen in het spel! Wij komen nog terug voor de andere kamers
Als echte maffiosi gingen wij op zoek naar de geldkoffer in "De Geheime Onderwereld"... Geen voor de hand liggende escape room, omdat je veel verschillende dingen met elkaar moet kunnen linken. Gelukkig was er niet enkel binnen ons team, maar ook met de helpdesk een goede samenwerking ; !!! Met nog enkele minuten op de klok konden wij ontsnappen uit deze toch wel zéér leuke escape locatie.
1 keer geweest voor mijn eigen verjaardag, moeilijke escape rooms maar wel goed georganiseerd. Klein beetje te duur.
Wij deden met ons 5 de Maya-kamer en waren alleen zeer tevreden... Toffe puzzels, iedereen was actief betrokken en smaakt naar nog!
Heerlijk gelachen , drie keer bijna ontploft maar toch The Joker verslaan. Super leuke activiteit om te doen met het hele gezin en vrienden! We komen zeker de andere kamers ook nog uitproberen.
Hele toffe Maya-kamer die je helemaal onderdompelt in de sfeer. Vanaf de tweede kamer waanden we ons echt Indiana Jones. Onze fantastische game-master hielp ons op de juiste momenten zodat we met 2 minuten overschot toch nog konden ontsnappen. Dankjewel voor de leuke ervaring!
Escape room zelf en dame die ons begeleide zijn 5 sterren waard. Het pand valt echter nog net niet uit elkaar en er is niets in de onmiddellijke omgeving waar je gezellig kan napraten en iets drinken.
De joker en maya vond ik geweldig. Eén van de beste kamers die ik reeds gedaan had. Daarom erg benieuwd naar de nieuwste kamer, maar die viel voor mij wat tegen. Minder spectaculair. Daarnaast vroeg ik vooraf om niet snel tips te geven, maar van zodra we iets aan het zoeken waren, kwam het antwoord al via het scherm. Hier kan ik echt kwaad van worden. De laatste keer was dan ook echt geen fijne ervaring voor mij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid