facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Room Vlaanderen - Escape games

Escape Room Vlaanderen - Escape games
Bij Escape Room Vlaanderen, dé escape game van Sint-Niklaas, word je samen met jouw team van vrienden of gezin, opgesloten in een kamer waarin jullie een reeks puzzels en/of raadsels moeten oplossen. Zoek in je omgeving om aanwijzingen, hints en items die je kunnen helpen weg te komen. Jullie krijgen een vaste tijdslimiet van 60 minuten. Escape games hebben meestal leuke en mysterieuze achtergrondverhalen. Het is over het algemeen gewoon een gek avontuur dat jouw gezond verstand en moed vereist.
Adres: Grote Markt 61 bus 9, 9100, Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 0487432305
eb.nerednaalvmoorepacse@ofni
Stad: Sint-Niklaas
Route: Grote Markt 61 bus 9
Postcode: 9100


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-23:00
Woensdag: 10:00-23:00
Donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag: 10:00-23:00
Zaterdag: 10:00-23:30
Zondag: 10:00-23:30


op zoek naar gerelateerd: Escape Room Sint-Niklaas, Escape Room Waasland, Escape Room Oost-Vlaanderen, Escape room Dendermonde, Escape room prijs, Escape room Gent, Escape room Antwerpen, Escape room corona
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escape Room Vlaanderen (Sint-Niklaas) Escape Room Vlaanderen (Sint-Niklaas) 32 meter Wat een mega toffe ervaring voor mijn oudste jarige zoon. We hebben er enorm van geno...
Recensies
Maya-kamer in Sint-Niklaas gedaan met 2 personen. Leuke activiteit, goede begeleiding, geen weken op voorhand te reserveren. Dik in orde!
Robin verbuyst , Marc Verbuyst, Roy Hollanders, Tom Windey, Tommy Bosman, Tim Malfait
Wij vonden het superleuk!!! Supergoede ontvangst en begeleiding. Heel leuke opdrachten. Een aanrader!
Het was de max. Het was mijn eerste ervaring. En die mogen nog volgen. Top werk. Dank u wel. Ben benieuwd naar de andere kamer!
Super leuke room! En bedankt dat er rekening gehouden werd met de medische problemen van iemand van onze groep. Alles was gewoon top! We kijken er al naar uit om je andere room te doen.
Eerste keer met de kids een escape room gedaan...was een super ervaring voor ons allemaal. Leuk, spannend...en net op tijd buiten...
Super leuke room. We kijken er al naar uit om de andere rooms te doen.
Enorme pret met een uitdaging, verbreek de sleur, test die vrienden, zie hoe je zelf bent in samenwerken, hier kan het. Toffe afwerking van de kamers, goed bedacht!
Zalig uur gehad! Paar keer verschoten. Goed gelachen en leuk gespeeld! Zit goed in elkaar!
Hallo! De Maya escape room was geweldig! we hadden het opgevat als teambuilding event, en hebben elkaar op een andere manier leren kennen. We hebben er alvast van genoten! Tot een volgende keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid