facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ERA Wonen

ERA Wonen

Info

De vastgoedmakelaar in uw buurt in het hele waasland! ERA Wonen als het tijd is voor een nieuw verhaal.

Geschiedenis

ERA Wonen is een vastgoedkantoor met kantoren te Sint-Niklaas, Beveren, Lokeren en Temse! Een vraag over vastgoed? We helpen je heel graag verder!

ONZE FILOSOFIE:
... meer kennis !
ERA Wonen verzamelt meer up-to-date gegevens rond Belgisch vastgoed dan wie ook. Na een nauwkeurige analyse weet ERA meer over de markt dan wie ook en kunnen we bovendien veel slimmer verkopen.
U vertrouwt uw verkoop niet alleen aan één makelaar toe, maar aan een nationaal netwerk dat bestaat uit meer dan 110 kantoren.

... meer zekerheid !
Alle ERA Wonen medewerkers genieten van een zeer uitgebreid opvolgings- en opleidingsprogramma, wat ervoor zorgt dat zij altijd perfect op de hoogte zijn en het juiste advies kunnen verlenen.

... meer service !
Door de unieke manier van werken heeft ERA Wonen het meest complete dossier voor notarissen en (potentiële) kopers, en dat bespaart u vëël tijd en geld.
Een reeks van unieke tools maken de verkoop makkelijker, sneller en efficiënter: de nationale Open Huizen Dagen, de koperwachtzaal enz.
ERA Wonen scoort meer dan 9 op 10 op het gebied van klantentevredenheid.

...meer resultaat !
Met een doordachte en unieke werkwijze behaalt de ERA-makelaar het beste resultaat. Enkele cijfers: Met ERA verkoopt u sneller: 90% van de woningen wordt binnen de 100 dagen verkocht. Met ERA behaalt u de beste prijs: 80% van de woningen wordt verkocht aan de vraagprijs, de prijs die u mee bepaalt.



"ERA Wonen, een vastgoedkantoor met een dynamisch team van vooruitstrevende vastgoedprofessionals die zich als lokale marktleider met 6 kantoren in het Waasland focust op klantgerichtheid in combinatie met toegevoegde waarde dat leidt tot een vlotte en zorgeloze verkoop van jouw woning of tot verkopen van jouw appartement aan de beste prijs. Centraal vanuit Sint-Niklaas begeleiden we jou doorheen het hele vastgoedproces, vrijblijvende waardebepaling, schatting, verkoop, aankoop, verhuur, rentmeesterschap, project, bouwgrond, nieuwbouw, het komt allemaal aan bod. En vergeet niet, jouw thuis wordt beter verkocht met een ERA-makelaar. Aarzel niet en contacteer ons gerust! "
Adres: Gentse Baan 45A, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 03/296.37.69
Stad: Sint-Niklaas
Route: Gentse Baan 45A
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: huis te huur sint-niklaas era, ERA te koop Belsele, ERA te huur, ERA te koop Stekene, huis te koop vlyminckshoek sint-niklaas, huis te koop sint-niklaas de prins, ERA te huur Belsele, Immo Sint-Niklaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alfa Parts - Vael Alfa Parts - Vael 1 km Mijn pakketje is later toegekomen dan verwacht wegens omstandigheden. Toch ben ik hee...
Verzekeringen De Block Verzekeringen De Block 2 km Prima service en perfecte dienstverlening. Staat altijd klaar voor zijn klanten. Nog ...
PROJECT STAFFERS PROJECT STAFFERS 2 km PROJECT STAFFERS is een jong dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ...
ICM Belgium ICM Belgium 2 km Reiniging van losse tapijten. Zeer correct handelende firma die er op staat dat de Kl...
DVV Zakenkantoor bvba / St-Niklaas DVV Zakenkantoor bvba / St-Niklaas 2 km Voor mij is het mooie abgelaufen. De Probleme sind opgelost ! Ik blijv dort verderbe...
ParkAvenue ParkAvenue 2 km drukwerk, ontwerpwerk, webwerk, pcwerk, ...
Assuconsulting Assuconsulting 2 km Goed team, staan altijd gereed om te helpen.
Admin2Gether HR& Admin support Admin2Gether HR& Admin support 2 km Wij zijn een gemotiveerd en dynamisch team dat ondernemers helpt bij het ondersteunen...
Admin8 Admin8 3 km de ondersteuning die jij als ondernemer verdient! Niet zomaar een assistent, wél een ...
Personal Driver Belgium Personal Driver Belgium 3 km Personal Driver is het maatpak op de weg. Wij leveren chauffeursdiensten en service d...
Numbr8 Numbr8 3 km Numbr8 is je partner voor allround IT oplossingen. Bij ons ben je aan het juiste adre...
Saninetto BVBA Saninetto BVBA 4 km Onze douche op 1 week volledig gerenoveerd door mensen die van aanpakken weten, alles...
Wadsup Wadsup 6 km offers a one‐stop‐shop for advisory & support in finance, legal, sales & marketing, g...
Recensies
Pepijn Foulon de man met vele beloftes maar weinig daden. Het begon met een telefoontje om 22h30 op de dag dat we onze nieuwe woning gekocht hadden. Ach we waren euforisch laat hem morgen maar komen, we waren namelijk zeer goed geholpen en opgevolgd door Maxime bij de koop van onze nieuwe woning. Open communicatie daarmee kwam hij Era voorstellen. Van die open communicatie hebben we totaal niks meer van gezien. Zelf meermaals moeten bellen om te vragen wanneer hij bezoeken ging plannen. Zelf achter hem moeten zitten hoe de bezoeken verlopen waren, hem steeds moeten bellen en whatsappen om te vragen of het bod formulier nu al binnen was, of wanneer we eindelijk de compromis konden tekenen… Veel beloftes meneer Pepijn, zeer veel. Woning 4 weken geleden verkocht en nog steeds geen sticker verkocht, goed bordje weg dan. Als je hem belt dan kreeg je een sms ik bel je zo terug. 4 dagen later nog steeds niet. Is dit de reclame die era wil? Als je dan duidelijk overeengekomen bent dat we pas op 01/10 uit onze woning kunnen en daarna van de koper te horen krijgt dat Pepijn beloofd heeft vanaf 01/09 dan valt mijn mond volledig open. Deze man is niet bekwaam om met mensen te werken. Beloftes maken en deze uiteindelijk niet nakomen daar was hij zeer goed in. Wij hadden reeds 2 woningen aangekocht bij Era en waren zeer tevreden. Echter heeft Pepijn dit volledig gedraaid, nooit meer Era, ver wegblijven van deze onbekwame makelaars!
Leugenaars zijn het!! Beste verkoper Pepijn voor jullie telt 1 ding en dat is de woning verkopen met veel rond de pot draaien en leugens!! Ik heb onlangs een huis gekocht in sint niklaas namelijk in de lepelhoekstraat. Er is 1 ding uitdrukkelijk gevraagd en dat is of de dak een onderlaag heeft met de nadruk dat dat enorm belangrijk was voor mij een meer dan 3 keer gevraagd te hebben, aangezijn het lang binnen niet zichtbaar was. Waarop de verkoper van era heeft gezegd dat het dak 8 jaar geleden was vervangen en deze zeker in orde was!! Eenmaal begonnen met afbreken langs binnen bleek dit niet waar te zijn!! Dit is een hele grote hap in ons budget waar we totaal niet op hebben gerekend! We zijn gewoon in het zak gezet door die Pepijn van ERA! Heb er naar terug gebeld om dit te melden en heeft met moeite opgenomen in het kort stak hij de schuld om de verkopers!! Ik heb heel veel spijt dat ik dit niet heb laten opnemen in de akte. De notaris heeft hiervoor ook al gemaild maar zoals verwachte hebben ze hier ook niet op gereageerd !! In goede raad dat ik jullie kan geven is vertrouw nooit op de woorden van Era en bij twijfel laat alles op akte zetten! Ter goederen trouw bestaat is dus allang dood ook bij een firma zoals deze!!!
Kennen niets over de huurwet of overtreden met voorbedachte de huurwet. Durven misleidende informatie en bedrieglijke reclame maken, zelfs nadat men hierop gewezen is dat de werkelijkheid niet overeenkomt met wat gene ze adverteren.
Sterke punten maar ook bijzonder zwakke: onderschatting van de notariskosten met ongeveer 7000 euro, en verwarring tussen bedragen met of zonder btw voor de aansluitkosten telecom e.d.. Ik begrijp dat wat de makelaar opgeeft indicatief is, maar dergelijke grote afwijkingen kunnen voor velen zware financiële gevolgen hebben. Beter geen indicatie geven van de totale kosten dan een die er schromelijk naast zit.
Ons huis verkocht binnen 2 weken. Met dank aan Cédric!! Top werk geleverd, super tevreden en blij om met hem samen gewerkt te hebben. Zo wel als werk en menselijkheid, tip en top! Super proffesioneel in hem werk, altijd in contact geweest voor alle details. Wij hadden geen betere makelaar kunnen wensen, en dat mag gezegt worden! Nogmaals dikke merci Cédric! En wij raden ERA aan voor iedereen die hun huis willen verkopen en van kwaliteit + top service houden! Zeky en Nisa
Ik had maandag 21/11/2022 een afspraak voor een appartement in Hamme om 18u50. De contactpersoon was niet aanwezig en heeft ook niets laten weten over een oponthoud of dergelijke. De kandidaat huurder die voor mij het pand wou bezichtigen wist ook van niks. Ik heb tevergeefs een 45 minuten gewacht. Een dag later als ik het kantoor bel, wordt er mij verzekerd dat ik nog teruggebeld zal worden die dag. Geen telefoon gehad. De heer T.R. heeft niet alleen de bal misgeslaan hier, de persoon in kwestie heeft zelf nog geen poging gedaan om zich te verontschuldigen, alsook de firma niet. Dit getuigt van onprofessionalisme. Helaas moet ik 1 ster geven. In mijn opinie zouden het er geen zijn.
Afspraak gemaakt voor het bezichtigen van een woning. Daar te plaatse niemand te zien, de makelaar Tim R. 2 maal proberen bellen, maar nam niet op, of belde ook niet meer terug. Ook nog gemaild, maar ik heb hem niet meer gehoord. Erg onprofessioneel. En zoals ik hier in andere reviews lees, is dit blijkbaar geen uitzondering.
Mijn oude appartement verlaten. Daarna niets meer gehoord over verdere stand van zaken. Meerdere malen de verantwoordelijke bij Era Wonen gebeld, maar geen response. Naar het kantoor van Era wonen Sint-Niklaas zelf gebeld, elke keer hetzelfde liedje. “Het dossier staat inderdaad nog open, we zullen uw vraag doorgeven en je zal terug gecontacteerd worden.” Natuurlijk niks meer gehoord. Zelf geen antwoord op sms berichten. Maar toen ik het appartement proper moest achterlaten, wat ook is gebeurd, werd ik uiteraard meerdere malen gebeld en was iedereen beschikbaar. dit duurt nu al 2 maanden! Dit is totaal niet professioneel, eerder wangedrag. Bedankt!
Onze zoon heeft in februari een huisje gekocht dat op de markt werd gebracht door Era Wonen. Vooraf hebben we nog 2 andere huizen bezocht. Deze waren beide in handen v.e. ander immokantoor. Wat een verschil! Een ware ramp. Zowel de huizen als de makelaar. Meer wil er niet over kwijt. Bij het bezichtigen vh huisje in Kruibeke hadden we onmiddellijk een goed gevoel bij onze makelaar. Mo was steeds vriendelijk, beleefd en goed op de hoogte van het pand. Hij beantwoordde ook vrij snel onze vragen gesteld via de telefoon. Mo is een enthousiast en professioneel verkoper. Als je hem op straat tegenkomt zwiert hij van ver. Hij herkent zijn klanten. Ook na verkoop!! Mo was ook aanwezig bij de notaris. Wat niet echt noodzakelijk was, maar hij was er wel. Na het bezoek aan de notaris hebben we aan hem raad gevraagd ivm een probleem dat we op dat moment hadden. Hij heeft ons even later goede richtlijnen gegeven in deze, zodat ons probleem snel en correct is opgelost geraakt. Waarvoor nog es onze dank aan Mo. Enfin, aan de firm Era zou ik bij deze willen zeggen dat Mo een zeer goede aanwinst is voor de firma. Grtjs van Walter, Linda en Philippe
Echte gangsters. Ons eerste huisje dat we kochten als prille twintigers was een ramp... Ze hadden verdoezeld dat de elektriciteit niet conform was en hebben dit nog snel in het zwart laten oplossen, toch heeft het ons een pak geld gekost... Om twee weken later te beseffen dat het gewoon los binnen regende in onze badkamer. Dan ons tweede huisje. We waren hier helemaal gek van, ookal stond het weer te koop bij ERA. Wij met een bang hartje... We wilden graag opschortende voorwaarden in de compromis laten opnemen. Stelde de makelaar dat ze dit niet meer deden. Zelfs de verkopers vonden dit niet oké, waarna meneer uiteindelijk toch uit een andere compromis een stukje over opschortende voorwaarden kopieerde! Enorm raar natuurlijk als "dat niet meer gedaan wordt". Twee keer enorm teleurgesteld, wees op je hoede wanneer je hier een huisje wil kopen met je zuurverdiende centjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid