facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alfa Parts - Vael

Alfa Parts - Vael

Info

Alfa Parts, ook jouw winkel voor kwaliteitscomputers, laptops, elektronica, batterijen, gadgets, enz. Eerlijke prijzen en klantgerichte service.

Geschiedenis

Ziet u door alle gelijkaardige elektronicaproducten (van onderdelen, kabels en batterijen tot complete computers en geluids-, licht- en laserinstallaties) het bos niet meer?
Wat is een eerlijke prijs voor een eerlijke kwaliteit?
Wij zitten er dagelijks middenin en volgen het dus vanuit de praktijk dagelijks op. Dit heeft ons tot een elektronicawinkel gemaakt met een duidelijke én kritische visie op de markt met maar 1 doel: u een betaalbare kwaliteit aan te bieden.
Bezoek gerust onze online shop op www.vael.com. Hierop vindt u een kleine selectie van wat we hebben. We werken hard aan een volledig nieuwe en veel uitgebreidere shop, dus ziet u iets niet staan, contacteer ons dan gerust per mail: [email protected].
Bedankt en GENIET van uw elektronica!



"Op zoek naar elektronica voor je bedrijf? Batterijen, kabels, componenten, soldeermaterieel, meettoestellen, ... ?Je hebt speciale onderdelen nodig die door de schaarste moeilijk verkrijgbaar zijn?Breng voor alle informatie, webshop en contactmogelijkheden een bezoek aan de centrale website."
Adres: Nieuwstraat 153-155, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 03/7774461
Stad: Sint-Niklaas
Route: Nieuwstraat 153-155
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Elektronica winkel Dendermonde, Elektronica onderdelen winkel Brugge, elektriciteitswinkel sint-niklaas, Elektronica winkel, Hobby elektronica winkel, Elektronica winkel Beveren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verzekeringen De Block Verzekeringen De Block 438 meter Prima service en perfecte dienstverlening. Staat altijd klaar voor zijn klanten. Nog ...
ITWARE ITWARE 613 meter Vorige week nieuwe laptop gekocht bij It WareSerge. Super bediening !! Niet opdringer...
DVV Zakenkantoor bvba / St-Niklaas DVV Zakenkantoor bvba / St-Niklaas 728 meter Voor mij is het mooie abgelaufen. De Probleme sind opgelost ! Ik blijv dort verderbe...
di Monaco di Monaco 865 meter Na vele aankopen gedaan, tv samsung, bose soundbar. En een Panasonic mini keten. Dit ...
ParkAvenue ParkAvenue 982 meter drukwerk, ontwerpwerk, webwerk, pcwerk, ...
PC&PhoneShop PC&PhoneShop 1 km In hartje van Sint-Niklaas verkopen en repareren wij laptops, tablets, smartphones, i...
Blue Sky Computing Blue Sky Computing 1 km Super vriendelijk personeel. Goede service en goede uitleg als je daar iets aankoopt...
ERA Wonen ERA Wonen 1 km Pepijn Foulon de man met vele beloftes maar weinig daden. Het begon met een telefoont...
Admin8 Admin8 1 km de ondersteuning die jij als ondernemer verdient! Niet zomaar een assistent, wél een ...
PROJECT STAFFERS PROJECT STAFFERS 1 km PROJECT STAFFERS is een jong dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ...
PC Center PC Center 2 km PC Center (Selexion Sint-Niklaas) legt de klemtoon op kwaliteit en service. We beschi...
Assuconsulting Assuconsulting 2 km Goed team, staan altijd gereed om te helpen.
Numbr8 Numbr8 2 km Numbr8 is je partner voor allround IT oplossingen. Bij ons ben je aan het juiste adre...
Switch Switch 2 km Op datum van 14/01/2021 heb ik een Iphone 12 Pro aangekocht bij een Switch winkel in ...
Pro Gear Pro Gear 2 km Zeer goede informatie gekregen! Eerlijk advies heeft ons de beslissing doen nemen om ...
Recensies
Mijn pakketje is later toegekomen dan verwacht wegens omstandigheden. Toch ben ik heel goed en correct geïnformeerd geweest door Guy tijdens het verloop. Voor klantenservice en communicatie vind ik dit een dikke 10/10! Voor hetgeen ik nodig had en besteld heb was het een zeer goede prijs. Een echte aanrader dus!
Steeds een correct en een goed advies. Guy zoekt steeds naar een oplossing voor elk probleem. Ik kom reeds in zijn winkel toen deze nog in Lokeren was en nog steeds even vriendelijk.
Is al van enige tijd geleden. Ik ben hier toen geholpen, maar vriendelijk was de medewerker of zaakvoerder niet. Misschien op het verkeerde moment binnen gekomen, voor sluitingsuur? Maar dan nog. Zou niet mogen.
Vriendelijke uitbater met kennis van zijn te verkopen waren en bereid om te helpen zoeken naar oplossingen
respecteert de corona maatregels zeer grondig zeer goede service en geeft ook goede raad degelijke prijzen ook zijn repairs zijn goed gedaan .
Voor deze winkel heb ik maar 1 woord: Wegblijven.
Vriendelijke en technische kennis van Guy
Vriendelijke bediening
Vlot geholpen
Zeer vriendelijke en correcte info.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid