facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Equilibre3

Info

Focus op verschil
Je kiest bewust voor: een erkende diëtiste als EQ3 Mentor, eerst meten dan maatwerk, een persoonlijk maaltijdplan.

Geschiedenis

Met het Equiilibre3 programma kies je bewust voor:

Een erkende diëtiste als EQ3 Mentor om een verantwoorde aanpak voor je uit te stippelen en je intensief te begeleiden en motiveren. Zo hou je diëten wel vol. Alleen erkende diëtisten mogen dieet adviezen geven aan mensen met overgewicht, obesitas en bijkomende problematiek als hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, longaandoeningen etc.
Eerst meten, dan maatwerk. Afhankelijk van je lichaamssamenstelling, gewichtsprofiel en je levensstijl krijg je een dieet op maat en wordt stapsgewijs aan je beweeggedrag gewerkt.
Je EQ3 Mentor stelt een maaltijdplan op. Ze biedt je heerlijke vervangmaaltijden zoals een shake, soep of maaltijdreep, naast adviezen voor gezonde voeding. In dialoog met een kundige coach. Daarnaast leer je gezonde maaltijden te kiezen en krijg je de recepten. De vervangmaaltijden zijn uitsluitend verkrijgbaar via erkende diëtisten: unieke producten, ontwikkeld door diëtisten voor diëtisten.




"Overgewicht is een trigger voor verschillende gezondheidsproblemen. Het goede nieuws? Hier valt iets aan te doen. Door enkele kilo's te verliezen boek je meteen gezondheidswinst op korte én lange termijn. Je voelt je fitter en beter in je vel. Jij kan rekenen op:1. Professionele begeleiding door een EQ3 mentor steeds een erkende diëtist.2. Een grondige analyse van je startsituatie en je doel want gewicht is zo veel meer dan een magisch cijfer op de weegschaal.3. Een maaltijdplan en leefstijltips op maat van je professionele en je sociale leven, rekening houdend met eventuele medicatie die je neemt. Uitgebalanceerde, wetenschappelijk verantwoorde en volledige vervangmaaltijden zijn je hulpmiddel ."
Adres: Lintsesteenweg 184, 2540 Hove (Antwerpen)
Telefoonnummer: +32 (0)474 108 424
Stad: Hove
Route: Lintsesteenweg 184
Postcode: 2540



op zoek naar gerelateerd: Equilibre3 prijzen, Equilibre3 nadelen, EQ3 producten, Equilibre 3 ervaringen, Equilibre 3 start, Equilibre3 hoeveel kan je afvallen, EQ3 repen, Equilibre3 bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Venus parfumerie & schoonheidsinstituut Venus parfumerie & schoonheidsinstituut 992 meter Heel vriendelijk tof om daar te zijn en ook veel leuke dingen te koop
ATELIER44-hove ATELIER44-hove 1 km Ik had telefonisch een afspraak geboekt die administratief niet werd doorgegeven. Net...
Tine Fine Fleure Tine Fine Fleure 1 km Schoonheidsspecialiste/styliste
Recensies
Op 19 maart 2018 gestart met EQ3 producten, met als doel gewicht te verliezen, dit eerst onder begeleiding van de huisdokter, en daarna met de diëtiste. Op 18 mei 2018 was ik reeds 20kg afgevallen. Tot op heden ben ik nog steeds trouwe klant van EQ3, maar dan in functie van dagelijks een evenwichtige eetstijl te onderhouden, in combinatie met gezonde en soms mindere gezonde eetgewoonten, ik vind de producten gewoon lekker en bovendien hebben die maaltijden de juiste samenstelling van wat een lichaam nodig heeft om gezond en gewichtig te blijven en vooral energiek. Bovendien geniet ik steeds van een snelle service bij het plaatsen van een bestelling, en kan ik steeds bij hen terecht voor eventuele vragen. Doe zo verder EQ3!
Als diëtiste blij ben ik blij te kunnen werken met de biva analyses én de vervangmaaltijden. Uiterst efficiënt én doelgericht. Als ondernemer ben ik uiterst tevreden van de service én het persoonlijk contact met het eq3-team.
Reeds jaren volg ik EQ3 en sta ik 100% achter hun producten. De volledige EQ3 vervangmaaltijden kunnen een enorme hulp betekenen op weg naar een gezondere levensstijl. Als diëtiste kan ik elke cliënt een EQ3 programma op maat aanbieden: dat wil zeggen o.b.v. de BIVA-meting, de gezondheidssituatie en de levensstijl van elke cliënt. Door het snelle resultaat krijgen mijn cliënten een boost in hun zelfvertrouwen en motivatie. Zo houden ze het beter en blijvend vol. Vicky De Beule, erkend diëtiste, Myfoodcoach.be
Als diëtiste werk al meer dan 10 jaar samen met Equilibre3. Het is een wetenschappelijk onderbouwde methode met gebruik van kwalitatieve en lekkere maaltijdvervangers. De resultaten zijn meetbaar met de BIA-metingen. Als professional geeft deze meting me belangrijke informatie om individueel aangepaste adviezen te geven. In de praktijk zijn de resultaten ook echt zeer goed, ook bij mensen die anders moeilijk afvallen. Hierdoor zie ik de motivatie om blijvend de eet- en levensstijl aan te passen stijgen.Mijn klanten vinden de producten ook lekker van smaak.
Equilibre3 is voor mij een absolute meerwaarde binnen mijn diëtistenpraktijk. En dit op alle gebieden. De BIVA-analyse geeft een beter beeld van het gezondheidsprofiel van een cliënt waardoor een meer gepersonaliseerd advies kan worden opgesteld. De maaltijdvervangers kunnen flexibel worden ingezet, zijn lekker en voldoen aan de striktste normen. En de opleidingen die Equilibre3 aanbiedt aan diëtisten zijn meteen toepasbaar in de praktijk.
Een fantastische samenwerking ! Top producten, echt aan te raden! Wie gezond wil worden zoekt best naar een mentor van EQ3
Professioneel advies op maat om blijvend gewicht te verliezen. Haalbare doelen. Producten zijn lekker en je hebt geen honger. Focus ligt op vetmassa verliezen zonder je spierkracht te verminderen.
Fijne samenwerking
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid