facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ATELIER44-hove

Info

Kapper

Adres: Kapelstraat 44, 2540 Hove (Antwerpen)
Stad: Hove
Route: Kapelstraat 44
Postcode: 2540



op zoek naar gerelateerd: Hairequipe Hove, Kappers Hove, Kapper Edegem, Kapper Boechout, Hairequipe Hove afspraak, Kapper Mortsel, Hairequipe Wilrijk, Hairequipe Borsbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Venus parfumerie & schoonheidsinstituut Venus parfumerie & schoonheidsinstituut 8 meter Heel vriendelijk tof om daar te zijn en ook veel leuke dingen te koop
Equilibre3 Equilibre3 1 km Op 19 maart 2018 gestart met EQ3 producten, met als doel gewicht te verliezen, dit ee...
Tine Fine Fleure Tine Fine Fleure 1 km Schoonheidsspecialiste/styliste
Recensies
Ik had telefonisch een afspraak geboekt die administratief niet werd doorgegeven. Netjes op tijd heb ik mij aangemeld. Meermaals keken de dames in hun computer maar ik stond er niet in. Toch hebben ze me anderhalf uur laten wachten om me daarna doodleuk de deur te wijzen. Mij zien ze hier nooit terug!
Bij Kevin altijd vriendelijk en professioneel! Prachtige snit, een aanrader!
Teleurgesteld. Heel vriendelijke mensen maar... Mijn bevestigde afspraak stond toch niet in hun boek, waardoor ik "tussendoor geholpen zou worden". Dan voel je je niet 100% welkom op je eerste bezoek. Ik heb schriftelijk in de afspraak en daar mondeling gevraagd voor een ombre, maar het is een oppervlakkige balayage geworden. Er is een verschil. Er is mij niet gevraagd naar hoe licht ik mijn haar wou, voor ik het goed en wel wist zat er al product op mijn haar. En ook voor snit is er eigenlijk niet gevraagd wat ik wilde. Ik wilde bv ook een bles laten knippen , maar de haardroger zat er al op voor ik er erg in had. Omdat er eigenlijk allemaal geen tijd was voor mij, allicht. Misschien had ikzelf mondiger moeten zijn, maar zo ben ik niet als je ergens voor het eerst komt.
Voor de 1ste keer 100% tevreden. Kevin heeft mijn haar mooi geknipt en gebrusht en terwijl handige tips gegeven om het thuis zelf te doen. Mij zien ze zeker terug!
In de watten gelegd door een supervriendelijke dame die mijn haar tot in de puntjes geknipt heeft. Drankje, koekje en een toffe babbel erbij voor een heel schappelijke prijs. Tevreden!
Topteam! Kevin is fantastisch met kinderen. Een grapje, beetje onnozel doen en mijn zoon voelt zich 100% op zijn gemak! Ikzelf ben al bediend geweest door 2 topdames: Machteld en Joyce persoonlijke favo. Allebei een eigen stijl maar alletwee toppertjes. En misschien bijzaak voor een kapper maar de koffie en bijhorende zoetigheden...héérlijk!
Heel vriendelijk. Voor mijn zoontje super. Ikzelf ben er nog niet uit. Kleur is heel mooi, brush minder zoals ik het gewoon ben. Een nieuwe kapper proberen is altijd even wennen.
niet de gevraagde kleur in de baleage .voordien heel mooi zacht blond haar.25 euro extra betaald bovenop afgesproken prijs, wegens" meer produkt nodig voor zoveel haar".afgetrokken haarlook, jammer genoeg net voor professionele portretfotoshoot.
Gewoon altijd goed
Kapper Kevin is geweldig. Vriendelijk en gedreven kapper. Zijn nieuwe zaak is prachtig en uitgerust met massage zetels aan de wastafel. Aanrader voor mannen, vrouwen en kindjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid