facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor epowerhr

epowerhr

Info

Welkom op de officiële pagina van epowerhr, leverancier van krachtige en eenvoudige hr-software.

Geschiedenis

epowerhr helpt zijn klanten bij het zoeken, ontplooien en benutten van talent en bij het organiseren van efficiënte hr-processen.

Als geen ander zijn wij overtuigd van de waarde van het talent van een individuele medewerker voor de organisatie. Dit in de veronderstelling dat de medewerker zorgvuldig geselecteerd is en actief ondersteund wordt in zijn verdere ontwikkeling. De verantwoordelijkheid van de werkgever eindigt immers niet de dag dat de medewerker in dienst treedt, wel integendeel. Via een degelijke performance management cyclus en een goed opleidingsaanbod wordt de medewerker opgevolgd en gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen. Een organisatie is immers constant in beweging zodat de medewerker ook permanent zal moeten blijven leren. Dit is de essentie van een modern personeelsbeleid en van een duurzame tewerkstelling.

Wil je graag meer informatie over onze hr-software en diensten, neem dan contact met ons op via onze website https://epowerhr.be, of via [email protected].

Adres: Ternesselei 330, 2160 Wommelgem
Telefoonnummer: +32 (0)3 293 66 38
Stad: Wommelgem
Route: Ternesselei 330
Postcode: 2160



op zoek naar gerelateerd: Epower eSuite, E-power Nieuwerkerken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Conduterra Conduterra 2 km Vertaald door Google Een prima plek om een ​​vrachtwagen te lossen. Vriendelijk perso...
Kantoorprofi België Kantoorinrichting Kantoorprofi België Kantoorinrichting 3 km Een persoonlijke aanpak en advies op maat. Dit is wat ik verwacht, en hier zeker ook ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid