facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Conduterra

Conduterra

Info

Conduterra. Vertrouw ons de leiding toe.Sinds onze oprichting in 2004 hebben we een uitgebreide referentielijst opgebouwd als erkend specialist in het plaatsen, preventief onderhouden en herstellen van ondergrondse leidingen.

Geschiedenis

Conduterra. Vertrouw ons de leiding toe.
Vindt u dat het welslagen van een project in grote mate afhangt van de partners waarmee u in zee gaat? Hecht u bovendien veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, klantgerichte oplossingen en onberispelijk vakwerk?

Dan bent u bij Conduterra nv aan het juiste adres.

Sinds onze oprichting in 2004 hebben we een uitgebreide referentielijst opgebouwd als erkend specialist in het plaatsen, preventief onderhouden en herstellen van ondergrondse leidingen van riolering, sprinklers, brandblusnetwerken, gas, water en elektriciteit.

Onder toezicht van een ervaren projectleider verzorgt een team van 19 gespecialiseerde vaklui de plaatsing van uw leidingen in thermoharder en thermoplastische kunststoffen (HDPE, PP, PVDF, PVC, enz.), staal, gietijzer (GG en NG), inox en beton. U kunt de volledige leiding in alle vertrouwen aan Conduterra overlaten. Wij garanderen u een risicoloos traject, volledig conform de geldende normen. Dat geeft u als opdrachtgever meer ruimte om zich toe leggen op andere belangrijke taken.

Heeft u plannen waarbij de ervaring van Conduterra in ondergrondse leidingen belangrijk kan zijn? Neem dan gerust contact met ons op: tijdens een verkennend gesprek bekijken we samen de mogelijkheden. Wellicht kunnen we u dan meteen enkele interessante referenties meegeven.

Wordt uw volgende project ook het onze? Dan ontdekt u in Conduterra een waardevol partner. Een partner die pas tevreden is als u dat ook bent.

Veiligheid heeft sinds de oprichting van het bedrijf altijd hoog op onze agenda gestaan. We zijn dan ook erg blij dat deze inspanningen onlangs beloond zijn met het behalen van de VGM Checklist voor Aannemers (VCA).

Adres: Tuinbouwstraat 2/4, 2160 Wommelgem
Telefoonnummer: +32(0)3 485 62 37
Stad: Wommelgem
Route: Tuinbouwstraat 2/4
Postcode: 2160


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: PE prefab
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Clima Construct NV Clima Construct NV 24 meter Ventilation is our Business !
DG Kunststoftechniek DG Kunststoftechniek 51 meter Zeer goed bedrijf
VEKO Lightsystems VEKO Lightsystems 253 meter De juiste jas aanbieden om het personeel comfortabel te laten werken
SMC Pneumatics BE SMC Pneumatics BE 1 km Vriendelijke mensen
Beirinckx Bvba Smederij Beirinckx Bvba Smederij 2 km Beirinckx ambachtelijke smederij is een bedrijf dat kwaliteit en exclusiviteit hoog i...
epowerhr epowerhr 2 km Welkom op de officiële pagina van epowerhr, leverancier van krachtige en eenvoudige h...
Recensies
Vertaald door Google Een prima plek om een ​​vrachtwagen te lossen. Vriendelijk personeel en snelle levering. Ik raad aan. U kunt parkeren in de plaats, maar het is meestal vol. Origineel Skvělé místo pro vykládku LKW. Příjemný personál a rychlé vyložení. Doporučuji. V místě se dá parkovat, ale bývá plno.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid