facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Engreux, Camping “au bout du Monde”

Adres: Engreux 6, 6663 Houffalize
Telefoonnummer: +32 (0)61288355
Stad: Houffalize
Route: Engreux 6
Postcode: 6663



op zoek naar gerelateerd: camping au bout du monde france, nisramont camping, camping engreux, camping wibrin, camping houffalize, camping berismenil, camping achouffe, camping in gouvy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping C&P Buitensport Camping C&P Buitensport 4 km Campig C&P Buitensport; de leukste buitensport camping in de Ardennen!
Recensies
Fijne rustige camping met vriendelijke eigenaren. We waren 1 van de latere gasten vorig jaar oktober. De plek was rustig, niet raar in die periode. We hebben er enorm van genoten. Sanitair is prima, douche wel duur, maar lekker warm en geen tijdslot. Biertjes lekker om te proeven, goede muziek in het cafe en ontspannen ambiance. Goede uitvalsbasis voor wandelingen en uitjes. Voor rustzoekers een aanrader.
In de periode juli-aug 2022 kregen wij volgens ons 1 van de mooiste plekjes 74 van de camping maar er zijn er zeker meerdere aanwezig. Heel de dag konden we genieten van de zon wat we super vonden. Deze plek was voor ons groot genoeg want we hadden zeker 100m2 ter beschikking met elektriciteit kabel moet wel lang genoeg zijn maar zonder waterpunt en afvoerputje in de buurt. De camping is gelegen boven op een heuvel, langs een rustige straat in een prachtig natuurgebied. Bij aankomst hebben wij een supervriendelijk ontvangst gekregen door de eigenaars met de afspraken en wat uitleg over de wandelingen in de buurt. Wil je meer horen was je meer dan welkom op elk moment van de dag tussen 9u en 21u. Op deze camping worden de campingregels opgevolgd met respect voor iedereen zoals bijvoorbeeld dat de buren jouw muziek de hele dag niet hoeven te horen, na 22u moet je jouw buren niet met jouw drinkgelag wakker houden, de accommodatie wordt geplaatst zodat iedereen nog wat zicht heeft op de mooie omgeving, honden laat je uit buiten en niet op de camping, … Dag noch nacht hebben wij geen enkele keer het sanitair vuil aangetroffen en ook hadden we elke dag warm water. Dikke pluim voor iedereen die hiervoor zorgde. De menukaart is niet uitgebreid maar wat er opgediend wordt, is superlekker! Ik vind het eekhorentjesbrood met verse tomatensaus een echte aanrader maar dit is uiteraard zeer persoonlijk. De drankkaart is wel uitgebreider en voor elk wat wils. Elke dag behalve 1 dag kan je gebruik maken van de broodservice. In de ontspanningsruimte kan je een balletje stoten, een pijltje gooien, een boek lezen of gezelschapsspel spelen. Naast deze ontspanningsruimte is er ook buiten op een prachtige plaats een plek gecreëerd om te chillen in je hangmat, zalig! Heb je geen eigen accommodatie dan zijn er 2 trekkershutten aanwezig. Bij Au bout du monde moet je misschien wel extra betalen voor de douche 1,5 euro maar mogen de hondjes die je meebrengt gratis verblijven, geweldig initiatief vinden wij. De ideale plek om te genieten van natuur en rust!
Jongvolwassenen worden hier standaard geweigerd, ook al komen ze maar met twee om van een weekend rust en wandelen te genieten. Pure discriminatie die rust op zware vooroordelen. Erg onvriendelijk. Eigenaar reageerde op deze comment dat we geweigerd werden omdat we aangaven dat we des avonds nog een pintje wouden drinken met ons twee. Hier werd door ons expliciet bij vermeld dat dit niet op de camping ging zijn, maar blijkbaar is zelfs dat niet toegestaan. We zagen ook hoe de uitbater omging met andere campeerders, de macht stijgt hier duidelijk wat naar het hoofd. Gelukkig zijn er andere goede campings in de buurt, want hier kom ik nooit meer terug.
Na uren wandelen kwamen we aan op de camping die veel plek vertoonde. Na een 20 tal minuten kwam een vrouw ons aanspreken en zei ze dat ze geen plek meer hadden wat overduidelijk aan de lege staan plaatsen niet het geval was! Toen we vroegen wat de oplossingen konden zijn antwoorde ze bot weg ga maar in het bos slapen! Wat trouwens verboden is bij wet! Dus aankaarten om de wet te overtreden en liegen over plaatsen is alles behalve!
Ideaal voor kinderloze koppels op zoek naar rust en een frisse pint! Lekkere pasta, goede keuze ontbijtbroodjes om te bestellen en uiteraard zeer vriendelijke uitbaters Rik en Kim. Wij komen hier al sinds het prille begin van de Grand Opening en keren elk jaar met een grote smile terug naar onze home away from home.
Eerste week v juli; 35 euro per nacht voor 2 pers met tent, auto en elektriciteit. Plussen: Rustig, schoon, niet druk. Zeer ruim en mooi kampeerveld, veel privacy. Sanitair is top. Super mooie omgeving. Prima gezellig terras op camping voor ijsje / pilsje. Brood via receptie beschikbaar. Geen mug gezien. Minnen: Aan de dure kant met ook douche 1.50 per persoon extra en alleen bereikbaar via terras. Verplichte gemeentevuilniszak 1 euro extra. Veld met a 3 min loeiende stieren om de hoek 2/4 dagen en nachten last van gehad, andere 2 dagen stil. Mag geen BBQ. We zouden deze camping absoluut aanraden voor iedereen die rust zoekt in een mooie omgeving.
Zeer gastvrije mensen. Heerlijk rustig. Tussen 22.00uur en 08.00uur is het rust op de camping. NIET geschikt voor party's. Wel heerlijke wandelingen. Toiletten: Zeer schoon. Geschiktheid voor honden: Honden welkom, wel aan de lijn en alles opruimen.
Zalige camping !!! Van niets of niemand hinder of lawaai.... hadden we verlof genoeg gehad, we zaten er nog !!!
Heerlijke camping vriendelijke eigenaar Kim en Rik alles is er top heerlijke eten totaal geen slechte op merkingen de uit zicht is super mooi tot gauw Groetjes Peter en Aly en de hondjes
Prima camping. Mooi gelegen op een berg met een mooie zonsondergang. Vriendelijk ontvangst. Ik verbleef er 1 nacht met een trekkerstent voor amper 10 euro + 1,5 euro douche.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Engreux, Camping “au bout du Monde” met het openbaar vervoer


Camping 100 meter
17
17/3
Camping 140 meter
17
17/3
Eglise 340 meter
17
17/3

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid