facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping C&P Buitensport

Camping C&P Buitensport

Info

Campig C&P Buitensport; de leukste buitensport camping in de Ardennen!

Geschiedenis

Besloten om naar de Belgische Ardennen af te reizen, dan is Camping Chasse et Pêche in Houffalize een echte aanrader. Ten eerste is de camping uniek gelegen in een bosrijk dal aan de oever van de bovenloop van rivier de Ourthe. Ten tweede kun je vanaf de camping direct starten aan je sportieve (buitensport) avontuur. En ten derde de camping het gehele jaar geopend.

Extra leuk op deze camping is dat je een kampvuurtje mag maken in de daarvoor bestemde vuurbakken. De camping heeft verder een gezellig café-restaurant met houtkachels, modern en goed onderhouden toilet- en doucheruimtes, een overdekte afwasgelegenheid met warm water.

Wie geen zin heeft om zelf een tent mee te nemen kan verblijven in een van de blokhutten of in de compleet ingerichte safaritenten.

C&P Buitensport
Met veel ervaring zijn de instructeurs van C&P experts in deze omgeving. Het zijn enthousiaste buitensport instructeurs die in het hoogseizoen elke dag een afwisselend sportief programma organiseren. Alle buitensport locaties zijn geschikt voor beginnende als meer geoefende buitensporters en het kan dan ook prima met het hele gezin worden ervaren.
Laat je met een gerust hart in de speleo-grot zakken, de instructeurs weten wat ze doen. En wil je op de mountainbike de omgeving verkennen dat kun je deze huren op de camping.
Test je uithoudingsvermogen en overwin je angst, kortom: ga de uitdaging aan!

Ben je enthousiast geworden en klaar om deze sportieve kampeervakantie aan te gaan? Kijk dan op www.cpbuitensport.be voor alle mogelijkheden, tarieven en informatie of mail naar [email protected].

Adres: Rue de la Roche 63, 6660 Houffalize
Telefoonnummer: +32 61288314
Stad: Houffalize
Route: Rue de la Roche 63
Postcode: 6660



op zoek naar gerelateerd: c&p buitensport ongeluk, c&p buitensport houffalize belgië, camping houffalize ourthe, camping houffalize zoover, trekkershut houffalize, camping chasse et pêche, camping du viaduc houffalize, chasse et peche
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maison Castor  - Verhuur Maison Castor - Verhuur 3 km We zijn hier voor de tweede keer. Super vakantiehuis, toffe verhuurders die ook zéér ...
Engreux, Camping “au bout du Monde” Engreux, Camping “au bout du Monde” 4 km Fijne rustige camping met vriendelijke eigenaren. We waren 1 van de latere gasten vor...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid